Ovaj domaći brend nakita spaja poludrago kamenje i moderni dizajn

by | 24 srpnja, 2020

Jedinstven dizajnerski brend nakita Anka jewelry predstavlja modernu kombinaciju koja istovremeno donosi i spaja izvornu, netaknutu prirodu i žensku nježnost.

Brend zagovara istinsku i autentičnu ljepotu žene, pa je tako i nakit prirodan u svakom pogledu. Noseći ljepotu sirovih, neobrađenih materijala, ovaj nakit ukrašen je jedinstvenim oblikom poludragih kamenja koji ga u konačnici čini nesavršenim, ali jedinstvenim i vrlo ženstvenim. Prirodni oblik i boja neobrađenog kamenja sačuvani su bez dodatnih rezanja i bojenja jer je svaki komad Anka jewelry nakita jedinstven i neponovljiv, baš kao što je i svaka žena.

Anka jewelry nosi ime po mojoj majci kojoj sam i posvetila ovaj brend. Majke cijeloga života brinu se o nama i pružaju nam potporu, a moja ideja bila je da pretočim majčin brižni karakter u formu nakita. Osim što skrivaju jedinstvenu ljepotu, poludraga kamenja istovremeno se i brinu o nama, baš kao majke. Stoga, kad nosite Anka jewelry, uvijek ćete imati potporu i pozitivnu energiju uz sebe”, objašnjava osnivačica brenda Antonija Ivanković.


Zbog svojih uvjerenja nakit nema veličina te je prilagodljiv bilo kojoj ruci ili prstu. Ta posebnost omogućuje promjenu stylinga ovisno o tome kako vam se sviđa. Kako bi svakoj ženi omogućili unikatan nakit prilagodljive veličine, nakit je izrađen od finog mesinga koji svojom strukturom i gustoćom omogućuje mnogobrojna sigurna razvlačenja i savijanja nakita. Za dodatno isticanje ljepote, mesing je premazan plemenitim metalima kao što su 14-karatno zlato, ružičasto zlato i rodij.

Anka jewelry kolekcija sastoji se od nekoliko različitih modela narukvica, prstenja i naušnica s poludragim kamenjem, a svaki dizajn osmišljen je tako da odgovara bilo kojem dobu dana ili prigodi te pristaje svakoj ženi neovisno o godinama. Uz svaki komad nakita stoji i opis kamena te njegovo značenje.
Anka jewelry možete kupiti na službenoj stranici Anka-jewelry.com ili putem službenog Instagram profila.

Foto: Marina Rendulić