Domaće influencerice do bujne kose u nekoliko koraka

by | 26 kolovoza, 2020

Iako je to nekoć bilo nezamislivo, danas u svega nekoliko poteza možete kratku kosu pretvoriti u ultimativni simbol privlačnosti – dugu, bujnu kosu inspiriranu svim onim ženama koje su već godinama odane svojim dugim vlasima.

Katica Topčić, vlasnica salona Fabula de Forma, ususret jeseni i novim beauty trendovima koji nam kucaju na vrata pripremila je kampanju Big hair.Big dreams. koja vas u svega jednom posjetu salonu vodi u potpunu transformaciju i pripremu za novu sezonu. Budući da više nemamo strpljenja čekati da nam kosa izraste na željenu dužinu te dostigne sanjanu formu, volumen i sjaj,  ekstenzije u kombinaciji s rukama poznate hair stilistice, u svega nekoliko minuta, napravit će potpuni zaokret na vašoj kosi.

Ambasadorice Fabula de Forme, aktualna Miss Hrvatske – Katarina Mamić, te reperica i influencerica Karla Zelić, zablistale su u novom “ruhu” pokazavši svoje transformacije “prije i poslije”. S obzirom na današnji užurbani način života te sve veći trend “prirodnog”, jednostavnost i učinkovitost nam je svima prioritet, pa ni ne čudi da su djevojke odabrale najkraći put do duge prirodne kose.


“Volim ekstenzije jer spajaju frizerske i modne stilove. Budući da su ekstenzije za kosu doživjele novu revoluciju i funkcija im više nije puko dodavanje volumena u dužine, nego su postale fenomenalan modni dodatak koji vam omogućuje da dodate pramenove, popunite praznine, uživate u privremenim šiškama, popravite lošu frizuru ili unesete trenutačni volumen u visoki rep”, rekla je Katica Topčić.

Katarina Mamić – prije

Katarina Mamić – poslije

Karla Zelić – prije

Karla Zelić – poslije

Hair stilist: Katica Topčić
Modeli: Katarina Mamić i Karla Zelić
Foto: Zvonimir Ferina