Dođite na besplatni sat joge i pomozite beskućnicima i socijalno ugroženim osobama

by | 13 listopada, 2020

Bliže nam se puno hladniji dani, a s njima i božićni blagdani. Za mnoge od nas to je vrijeme uživanja u domu s najmilijima.

No neke osobe nemaju tu privilegiju, neke osobe nemaju topli dom, nemaju vlastiti krevet i nemaju osobe s kojima bi uživale u blagdanima. Puno je ljudi koji dugi niz godina nisu osjetili pravu blagdansku atmosferu. Kako bi to barem malo promijenili, Gaia Yoga Team i 15. generacija GaiaYoga TT polaznika u suradnji s Udrugom Ulični Fenjer odlučili su organizirati humanitarni besplatni sat joge.

Svi zainteresirani mogu doći besplatno vježbati 17. listopada između 18 i 20 sati. u Gundulićevu ulicu broj 19. Ako ne želite vježbati, no želite učiniti dobro djelo te pomoći potrebitima, možete doći u Shalu između 17 i 20 sati istog datuma.

Organizatori su naglasili kako odjeću, deke, posteljinu i slične stvari ne treba donositi, kao ni hranu u staklenkama. Najpotrebnije su im higijenske potrepštine, nekvarljiva hrana te lijekovi koji ne idu na recept. Detalje ove humanitarne akcije te točna popis potrebnih stvari za doniranje pronađite u Facebook objavi koja slijedi.

https://www.facebook.com/severpetra/posts/10224285190543437

Foto: Dylan Gillis/Unsplash