Dobitnice PUPA maskare su…

by | 3 veljače, 2014

Mnoge žene se iz dana u dan pitaju kako pronaći idealnu maskaru koja bi im otvorila pogled oka, a da se ne trusi ili ne lijepi trepavice. Naš beauty urednik Alen Ljubić otkrio vam je nekoliko savjeta kako pronaći u parfumerijama i drogerijama svoju idealnu maskaru.

Jedna od savršenih maskara na tržištu koju savjetuju brojni poznati visažisti je Pupa Vamp maskara, koja je i za najosjetljivije oči, a svojom teksturom spada u kategoriju maskara koja se ne trusi i ne lijepi trepavice.

Odabrali smo dva najzanimljivija komentara u kojima ste nam objasnili zašto biste baš vi trebali osvojiti ovu maskaru. Pobjednice su:

1. Iva

“Možda zato jer potrošim maskaru brže nego kremu za lice… Čovjek bi rekao da ju jedem a ne stavljam na trepavice… Imam jako kratke i tanke trepavice, tako da mi je dnevna rutina tri sloja maskare, a za izlazak… To traje i traje dok si ih ne sredim…”

2. Marina

“Zato sto mi moj dragi muž, napokon, nakon skoro dva mjeseca, dolazi kući, pa da ga zavedem svojim krasnim plavim okicama uljepšanima novom maskarom!”

O načinu preuzimanja poklona dobitnice će biti obaviještene e-mailom.