Dnevni horoskop (14. 10.)

by | 14 studenoga, 2016
horoskop
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

OVAN

Bit ćete umorni i zasićeni obavezama pa na poslu nećete davati svoj maksimum. Obavite barem ono što morate kako biste izbjegli šefov bijes. Posvetite više vremena sebi i bavite se onim što vas opušta. Pogledajte neku komediju ili vježbajte jogu.

BIK

Ako radite kod kuće, nalet nadahnuća omogućit će vam da u kratkom roku obavite velik dio posla. Ostat će vam dovoljno vremena za trenutke s najmilijima, koji će biti željni vašeg društva. Samci će biti omiljeni među suprotnim spolom pa im neće nedostajati prilika za flert.

BLIZANCI

Bježat ćete od ikakvog eksponiranja. Nećete željeti da oči javnosti ili šefova budu uprte u vas pa ćete se držati po strani i svoj dio posla obavljati u miru i tišini. Bit ćete tužni i pesimistični, a takvo ćete raspoloženje nesvjesno prenositi na okolinu. Uvažite prijateljev savjet.

RAK

Istaknut ćete se razvijenim verbalnim vještinama i smislom za diplomaciju, koje će se pokazati korisnima za poslovni proboj. Mogla bi vam se ukazati prilika za odlaskom na kraći poslovni put. Zbližit ćete se s nekim tko vas ranije nije posebno privlačio.

LAV

Neka poslovna partnerstva naći će se na prekretnici. Neslaganje oko mnogih bitnih stvari moglo bi vas potaknuti da krenete svojim putem. Nemojte donositi drastične odluke dok ne poduzmete sve što možete kako biste riješili probleme. Mogući su problemi s grloboljom.

DJEVICA

Smatrat ćete da na poslu vaše sposobnosti nisu dobro iskorištene. Obratite se šefu sa svojim idejama i prijedlozima. Svijet će mu se vaše preuzimanje inicijative. Ni na privatnom planu nećete biti sramežljivi. Ako vam se netko sviđa, otvoreno ćete mu to pokazati.

VAGA

Udvarat će vam se netko tko vam nije privlačan, dok će onaj za kim žudite prema vama biti ravnodušan. Nemojte davati lažnu nadu udvaraču koji vam se ne sviđa samo zato što vam godi njegova pažnja. Trgnite se i nemojte zabušavati na poslu. Šef bi vas mogao opomenuti.

ŠKORPION

Rastresenost će vas ometati u poslu. Radit ćete početničke greške i pogrešno ispunjavati obrasce, stoga je važno da pažljivo kontrolirate sve što ste napravili. Prolazna slabost i pad energije pozivaju na odmor. Odgodite sve nevažne obaveze i opustite se u miru svog doma.

STRIJELAC

Zaokupljenost poslovnim obavezama neće vam ostaviti dovoljno vremena za druženje s najbližima. Bit ćete iznimno nesretni što ne možete djeci i partneru posvetiti onoliko pažnje koliko smatrate da zaslužuju. Obnovite energetske zalihe uzimanjem vitamina.

JARAC

Studenti i učenici, idealan je trenutak da prionete na učenje. Sjajan koncentracija omogućit će vam da brzo i lako savladate velik dio nastavne građe. Ako ste samac, na pomolu je poznanstvo s nekim tko će vas oboriti s nogu šarmom i atraktivnim izgledom.

VODENJAK

Ako želite zadržati dobru poslovnu reputaciju, pokažite više poštovanja prema ljudima s kojima surađujete. Ne dozvolite da vam ego i tvrdoglavost stanu na put ostvarenju uspjeha. Odnosi s bližnjima također će biti napeti. Nemojte svima nametati svoje mišljenje.

RIBE

Uživat ćete u izlascima i kontaktima s ljudima. Sviđat će vam se pojedinci s kojima ćete moći voditi zanimljive razgovore. Radni dan obilovat će sastancima i poslovnim dogovorima, a danas sklopljena suradnja donijet će vam sjajne mogućnosti za zaradu.

IZVOR: tportal.hr