DJECA MOLE ANGELINU JOLIE da se više druže s Bradom Pittom

by | 16 kolovoza, 2017

Dok bivši par i njihova djeca nastavljaju dalje sa svojim dinamičnim životima, prvo biološko dijete Angeline Jolie i Brada Pitta još uvijek se ne može pomiriti s razvodom svojih roditelja

Usprkos tome što šestoro djece koje je nekadašnji par dobio, viđa svog oca tijekom posjeta u kontroliranim i nadgledanim uvjetima, jedanaestogodišnjoj Shiloh to nije dovoljno, zbog čega ona moli svoju majku Angelinu da provodi više vremena s Bradom, prenose strani mediji.

‘Shiloh nije isto dijete koje je bila prije Bradovog i Angelininog razlaza’, objasnio je izvor blizak bivšem paru te dodao: ‘Nije joj jasno zbog čega Brad ne može biti s njima na obiteljskim putovanjima’.

Brad održava kontakt sa svih šestoro djece: Maddoxom, Paxom, Zaharom, Shiloh, Knoxom i Vivienne, ali najstarijem biološkom djetetu planetarno popularnog para je teško zato što skoro 12 mjeseci nije bila nasamo sa svojim ocem.

Shiloh svakodnevno moli majku da joj dozvoli da se vidi s ocem, ali Angelina ostaje pri stavu da se djeca trebaju družiti s ocem samo pod kontroliranim uvjetima – u grupi, i to po nalogu suda.

Izvor blizak Angelini istaknuo je da pokušava objasniti djeci kako je tako najbolje, ali oni to nikako ne mogu prihvatiti. ‘Zahara i Shiloh često zovu tatu telefonom samo kako bi mu rekle da im nedostaje’, dodao je izvor i istaknuo da se Brad javlja na svaki poziv, usprkos brojnim obavezama.

IZVOR: STORY.HR