DIVA ĆE SAMA SEBI kupiti zaručnički prsten jer joj je dečko presiromašan da joj kupi ono što ona želi

by | 9 siječnja, 2018

Otkako se razišla od milijardera Jamesa Packera (50), Mariah Carey(47) pomalo se opustila kad je karijera u pitanju, ali i po pitanju ljubavnog života. Naime, trenutačno je u vezi s mlađahnim pjevačem Bryanom Tanakom (34), a u planu su i zaruke otkriva portal 100posto.hr

Naime, pjevačica je spremna za novi korak u njihovoj vezi, ali pod jednim uvjetom – da si sama kupi zaručnički prsten.

“Mariah nimalo ne skriva da ima namjeru udati se za Briana, a to mu je otvoreno i dala do znanja na Staru godinu. No ne želi da joj on kupi zaručnički prsten jer zna da joj on neće moći priuštiti ono što ona zaslužuje, a ona želi prsten s gravurom i ukrasom i to će si i nabaviti”, kaže izvor.

Dodaje da Mariah zbilja voli Bryana te da kad je s njim, odbacuje ponašanje dive. Njezina ekipa tada je sretna jer je ona sretna budući da je poznato da joj se teško približiti kad je loše volje. Prije svega navedenog, pjevačica je bila u braku s Nickom Cannonom (37) s kojim je dobila blizance Moroccana i Monroe (6), a od 1993. do 1998. bila je udana i za Tommyja Mottolu.

Mariah je vezu s Bryanom započela ubrzo nakon što je prekinula s Packerom, kojemu ne želi vratiti vrijedan zaručnički prsten.

View this post on Instagram

#GoldenGlobes #TIMESUP

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on

IZVOR: 100POSTO.HR