DITA VON TEESE OTKRILA zbog čega ju je otac izbacio na ulicu

by | 7 travnja, 2018
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

“Mi same odlučujemo želimo li da nas doživljavaju poput objekata”, objasnila je Dita ples burlesku. Kaže da ne želi zbog razvoda od Marilyna Mansona jer su bili u mračnom razdoblju.

“Burleska je postala mjesto za alternativni feministički pokret. Nikad nisam mislila da ću postati slavna”, ispričala je Dita Von Teese (45) za britanske dnevne novine “The Guardian”. Dita je postala poznata po vezi te dvogodišnjem braku s pjevačem Marilynom Mansonom (49), a potom i po svojim plesačkim sposobnostima.

“Počela sam se time baviti jer mi je bilo zabavno i super zato što to nitko nije radio. Mi same odlučujemo želimo li da nas doživljavaju poput objekata”, ispričala je Von Teese koja nosi titulu ‘kraljice burleske’, plesa u kojem se veličaju šarm, glamur i ženstvenost te se žena svlači. Požalila se kako joj je teško ostati blijeda u Los Angelesu zbog visokih temperatura te da većinu dana provodi u kući.

“Kada idem na tržnicu, stavljam velike količine kreme za sunčanje i nosim veliki šešir. Znala sam izgorjeti i bilo je traumatično”, istaknula je plesačica. Voli se pripremati za svoje plesne nastupe i to čini satima, no kada2 ima slobodan dan ne trudi se oko izgleda. Stavi samo crveni ruž i potrudi da joj kosa na ‘nešto sliči’. Dita kaže da će možda odustati od striptiza s 50 godina i onda bi mogla samo pjevati uživo na pozornici.

“Stajala bih ispred svojih dama i homoseksualaca u divnoj okrugloj haljini poput Marlene Dietrich”, objasnila je plesačica koja ne žali što se razvela od Mansona. Smatra da je to bila ispravna odluka.

“Imam drage uspomene iz prve polovice naše sedmogodišnje veze. Bilo je to romantično razdoblje umjetnika i muze te je napravio album “The Golden Age od Grotesque”, za koji ga je inspirirao moj svijet burleske. No druga polovica veze je postala prilično mračna”, ispričala je Dita. ‘Kraljicu burleske’ je kada je išla u srednju školu otac izbacio iz kuće.

“Skupljala sam seksi donje rublje i trošila sav novac za to. On, kao i većina ljudi, nije mogao shvatiti da to nisam radila da bih zavela muškarce nego sam to jednostavno voljela nositi”, napomenula je plesačica.

IZVOR: 24SATA.HR