Disneyjeva avanturistička poslastica za najmlađe napokon stiže i u Zagreb

by | 6 veljače, 2024

Obožavatelji animirane serije “MIRACULOUS – Pustolovine Bubamare i Crnog Mačka” mogu posjetiti poseban kutak sa zabavnim aktivnostima i iznenađenjima od 3. do 14. veljače.

Osim novih epizoda koje će Disney Channel emitirati od ponedjeljka do petka u 19:20, najmlađi posjetitelji koji dođu u City Center one West mogu uživati u zabavnim aktivnostima od 3. do 14. veljače, između 12 i 18 sati radnim danom, a subotom od 11 do 18 sati.

Uz poseban kutak posvećen omiljenoj animiranoj seriji, mali posjetitelji ispunit će svoj posjet centru pravom zabavom, a dobit će i jedinstvenu priliku upoznati omiljene likove, Bubamaru i Crnog Mačka te se fotografirati s njima prema dolje navedenom rasporedu.

Među aktivnostima za najmlađe, tu je 360⁰ fotokutak gdje posjetitelji mogu pozirati s likovima iz serije, kao i snimiti video za uspomenu na zabavno druženje. Svaki sudionik mora unijeti svoju e-mail adresu na tabletu ispred ulaza u fotokabinu za preuzimanje foto i videomaterijala, a maloljetnici moraju imati pristanak roditelja/zakonskog skrbnika.

Velika avantura posjetitelje očekuje u labirintu, u kojem svako dijete može biti superheroj i slijediti stope Bubamare i Crnog Mačka u misiji skupljanja “Akume” i spašavanja Pariza. Djeca u dobi 4-13 godina mogu testirati svoje sposobnosti i provjeriti tko se najbrže kreće po pariškim krovovima. Svako dijete će na ulazu dobiti ruksak s kojim će skupljati Akume. Zadatak je skupiti ili staviti tri Akume na označena posebna mjesta. Svi koji ispune zadatak dobit će i diplomu za uspješno odrađen zadatak.

U kreativnoj zoni najmlađi imaju priliku pokazati i svoju kreativnu stranu crtanja ili bojanja na tematskim predlošcima. Djeca mogu raditi svoje crteže, bojati Bubamaru i Crnog Mačka pa čak i izraditi vlastitu masku. Posjetitelje očekuju i mali pokloni iznenađenja, a najuzbudljiviji dio zasigurno su susreti s Bubamarom i Crnim Mačkom u predviđenom fotokutku, stoga ne zaboravite zabilježiti sve važne datume.

Ova jedinstvena prilika za zabavu s fantastičnim likovima serije “MIRACULOUS – Pustolovine Bubamare i Crnog Mačka” posjetila je i druge europske zemlje, a u Hrvatskoj traje do 14. veljače, u vremenu od 12 do 18 sati.

O Disney Channel

Disney Channel namijenjen je djeci u dobi 6-12 godina, sa sjajnim pričama ispunjenima glazbom, prijateljstvom i dobrom zabavom. Programiranje uključuje popularne animacije Miraculous: Tales of Ladybug & Cat Noir, Phineas and Ferb, Big City Greens i druge. Disney Channel sadržaj podržava vrijednosti koje pomažu djeci da se suoče s izazovima odrastanja, potiču ih da vjeruju u sebe, ispunjavaju snove i provode vrijeme s obitelji i prijateljima.

 

Foto: PR