DIANA VILJEVAC, MORANA SARAČEVIĆ, ĐURĐICA VORKAPIĆ, MARTINA ČIČKO KARAPETRIĆ i brojni drugi prvi su upoznali novi parfem Lancôme IDÔLE

by | 28 kolovoza, 2019

Sinoć, 27.8.2019., u predivnom okruženju spomenika kulture i simbolu moderne arhitekture Francuskom Paviljonu u Zagrebu, predstavljen je novi Lancôme miris za žene, IDÔLE.

MARTINA ČIČKO KARAPETRIĆ I MORANA SARAČEVIĆ (sestre Boudoir)

MARTINA ČIČKO KARAPETRIĆ I MORANA SARAČEVIĆ (sestre Boudoir)

U ugodnoj i pozitivnoj atmosferi, gotovo 270 uzvanika iz svijeta medija, influencera i poslovnih klijenata uživali su isprobati novi mošusni i cvjetni chypre miris.

DIANA VILJEVAC

DIANA VILJEVAC

Njegove kreatorice su tri parfumerke: Shyamala Maisondieu, Adriana Medina i Nadège Le Garlantezec. Esencija ružinih latica iz održivog uzgoja u turskoj provinciji Isparta ekskluzivno je proizvedena za Lancôme. Uz vrtne ruže uzgojene u Francuskoj, savršeno se uklapa s notama bergamota, kruške i španjolskog jasmina iz Indije te donosi dašak „čistoće i sjaja” uz koji svaka žena može započeti svoju priču.

IVANA PETKOVIĆ ČEVRA

IVANA PETKOVIĆ ČEVRA

Raskošan i blag, svjež i zavodljiv, Idôle je miris koji poručuje mnogo i blješti na svjetlu. On utjelovljuje novu originalnu viziju uspjeha – viziju koja ne razjedinjuje svojim prkosom konvenciji, već ujedinjuje i nadilazi je.

LANA PULJIĆ

LANA PULJIĆ

Uz to, bočica za Idôle koju je osmislio arhitekt i industrijski dizajner Chafik Gasmi odaje počast tehničkom razvoju i inovacijama industrije. Naime, bočica mirisa Idôle debljine svega 15 mm jedna je od najtanjih u svijetu.

RITA RUMORA

RITA RUMORA

Na službenom eventu brand je predstavio novu i snažnu globalnu kampanju kojom će predstaviti novi parfem Idôle za žene te ambasadoricu brenda, američku glumicu Zendayu Coleman.

ZORA BJELOUSOV

ZORA BJELOUSOV

Kampanja je poziv na osnaživanje žena diljem svijeta i utjelovljuje novu i nekonvencionalnu viziju uspjeha. Upućena je novoj generaciji i potiče mlade ljude da osmisle vlastite priče o uspjehu i ohrabruju jedni druge kao ujedinjena, nezaustavljiva sila.

ĐURĐICA VORKAPIĆ (Hippy Garden) I SANJA AGIĆ

ĐURĐICA VORKAPIĆ (Hippy Garden) I SANJA AGIĆ