Desi Perkins lansirala prvu skincare liniju – sastojci obećavaju

by | 10 travnja, 2021

Svatko tko iole prati beauty svijet zna da je Desi Perkins jedna od začetnica influencerskog beauty svijeta.

Kroz godine gledali smo njezin rast i kako postaje jedna od onih osoba kojima bezuvjetno vjerujemo kada je make up u pitanju. U međuvremenu, predstavila je i svoju modnu liniju, a sada je napokon došlo ono što smo dugo čekali – prva Dezi Skincare linija. Prvi proizvod koji je predstavila je Claro Que C Vitamin C Glow Serum koji je genijalan za one koji se bore s hiperpigmentacijom. Osim što je i nama vitamin C jedan od najdražih sastojaka, sigurni smo da će se, s obzirom na njegov sastav, svidjeti mnogima.

Efektivne formule razvijala je u suradnji sa stručnjacima i farmaceutima, a tri glavna sastojka koja se protežu kroz proizvod su tetraheksildecil askorbat – aktivni oblik vitamina C topivog u ulju koji poboljšava sintezu kolagena i ujednačava tonus kože; etil askorbinska kiselina za anti-age i antioksidativne učinke; zelenu šljivu koja djeluje kao sastojak za pomlađivanje sive kože, smanjenje crvenila i ujednačavanje tonusa kože.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli D E S I • P E R K I N S (@desiperkins)


Osim ovih genijalnih sastojaka, Desi kroz cijelu kolekciju svoje buduće linije provlači i svoje meksičko podrijetlo te sastojke koje možete nabaviti samo u Meksiku, i tako stavlja pečat na cijelu kolekciju.

Iako je ovo trenutačno jedini proizvod koji je službeno u prodaji na njezinom webshopu, od Desi možemo očekivati proizvode za hidrataciju i sjaj kože koje ne možemo dočekati.

Foto: Desi Perkins