10 chic načina kako nositi “denim on denim” kombinacije

by | 9 rujna, 2023
denim on denim kombinacije

Moda se neprestano mijenja, ali neki trendovi nikad ne izlaze iz mode. Jedan od njih je i denim on denim trend.

Ova kombinacija sastoji se od nošenja denim materijala za gornji i donji dio odjeće iako to može uključivati i denim dodatke kao što su kape ili torbe. Zadnji put smo ga viđali na proljeće kad je preplavio ulice gradova, a s dolaskom jeseni opet ćemo ga susretati u većoj mjeri nego inače.

Traper kombinacije od glave do pete, koje su nekoć bile predmet ismijavanja, danas su se vratile kao pravi hit, podsjećajući nas da se modni trendovi mogu brzo promijeniti i postati izuzetno popularni. Dakle, činjenica je da je ono što je nekad bilo smatrano neprimjerenim, sada izuzetno poželjno.

Jedna od prednosti “denim on denim” kombinacije jest udobnost. Traper je poznat po svojoj izdržljivosti i udobnosti, što ga čini odličnim izborom za casual izlaske.

Klasičan izgled traperica uparen s traper košuljom donosi osjećaj autentičnosti i stila. To je jednostavna kombinacija koja može biti elegantna ili ležerna, ovisno o načinu na koji je stilizirate.

Kvalitetan denim materijal može trajati godinama, čime doprinosite održivoj modi i smanjenju potrebe za čestim zamjenama odjeće i to je svakako jedna velika prednost nošenja traper komada.

Pročitajte: Četiri modela hlača za jesen 2023. koje možete nositi svugdje 

Denim-on-denim kombinacije za jesen 2023.

Mnoge poznate osobe prigrlile su denim on denim trend i nosile ga sa samopouzdanjem, a to je svakako pomoglo popularizaciji ovog stila i dalo inspiraciju mnogim ljubiteljima mode da ga isprobaju.

S obzirom na to da je ovaj trend vrlo prisutan na Instagramu i drugim društvenim mrežama, postao je izvor inspiracije za mnoge žene koje razmišljaju o svom jesenskom outfitu, a mi se svakako slažemo da su upravo denim on denim kombinacije idealne za ovo prijelazno, ali i jesensko vrijeme.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marielle Haon (@mariellehaon)

Pročitajte: 10 lookova s tenisicama idealnih za ranu jesen 

Foto: Instagram, naslovna: @marine_breadwhite