Demi Lovato osvaja modni svijet!

by | 19 listopada, 2015

Karijera Demi Lovato naglo je krenula uzlaznom putanjom. No, ovoga puta ne mislimo na njezinu filmsku ili glazbenu karijeru, već na onu manekensku. Naime, 23-godišnja Demi upravo je potpisala ugovor s poznatom agencijom “Wilhelmina”, koja je danas jedna od vodećih u toj branši.

Glasine je potvrdila i sama Demi, kratkom izjavom, u kojoj je objasnila koliko je uzbuđena zbog toga. No, iz agencije također ne skrivaju oduševljenje. “Čast nam je zastupati jednu ovakvu sofisticiranu, samopouzdanu i talentiranu mladu ženu. Demi se već dokazala u glazbenom i filmskom svijetu, a sada je vrijeme da pokaže što može u modnom”, otkrili su iz agencije.
Ugovor je potpisan nakon što je pjevačica snimila editorijal za Vanity Fair, koji je poseban utoliko što je Demi na njemu pokazala svoje tijelo bez photoshopa i lice bez šminke.
“Želim inspirirati žene da se osjećaju ugodno u svojoj koži. Znam kako je to voditi borbu s kilogramima i prošla sam put od toga da sam mrzila svaki dio svog tijela do toga da sam pokazala svaki dio. Ne bih to napravila prije šest mjeseci, jer tada nisam imala dovoljno samopouzdanja”, otkrila je.

Izvor: LifeContent
Foto: Guliver/Getty images