David i Victoria Beckham u blagdanskom raspoloženju

by | 30 prosinca, 2015

Obitelj Beckham prilično je rezervirana kada je dijeljenje obiteljske intime sa svijetom u pitanju.

Best Santa ever! #kissesfromthebeckhams X vb davidbeckham brooklynbeckham X

A photo posted by Victoria Beckham (victoriabeckham) on

Ali nedavno su Victoria i David Beckham bili obuzeti blagdanskim raspoloženjem i pokazali nam iz prve ruke kako izgleda Božić u njihovom domu. I sve je onako kako smo zamišljali, i čak i bolje, jer malo tko je prije ovoga imao priliku vidjeti Davida kao seksi Djeda Božićnjaka. Victoria je fotografirala supruga s crvenom kapicom i džemperom u hlačama u istim tonovima kako se neodoljivo smješka pokraj kamina. “Najbolji Djed Božićnjak ikad”, napisla je bivša Spajsica pkraj fotografije. Tu je bio i poljubac para ispod imele.

Nisu samo roditelji uživali u blagdanskoj čaroliji. Naravno, djeca su bila najveselija, ali su Božić iskoristili da se sjete i onih koji više nisu s njima, kao što su njihovi baka i djed. Victoria je također postavila i obiteljski portret na mostu. Vidi se da svi neizmjerno uživaju u zimi i snijegu, a tu je i najmlađa Harper s preslatkom frizurom.

Obitelj provodi blagdane u Londonu koji oduvijek smatraju svojim domom, a David kaže da su poput svake druge normalne obitelji: “Vrlo smo normalni, otvaramo poklone i uživamo jedni s drugima. Zatim imamo divnu obiteljsku večeru, baš poput svih”, otkriva proslavljeni sportaš.

Happy Christmas!! Lots of love from the Beckhams!!we love u!! davidbeckham brooklynbeckham x vb

A photo posted by Victoria Beckham (victoriabeckham) on

Izvor: Life Content
Foto: Instagram