DARUJEMO VAM! Odskrolajte do svog sretnog mjesta Logitech Doodle kolekcijom

by | 29 siječnja, 2018

Inspirirana uzbudljivim skicama imaginarnog svijeta, Doodle kolekcija kombinira snažnu vizualnu priču sa zamršenim ručno iscrtanim likovima, uzorcima i simbolima. Ovogodišnja zbirka miševa je za ljude koji su sačuvali dijete u sebi, spontanog i maštovitog duha.

Zbirka crteža – od žarulja i tenisica, preko skateburgera do trostrukog kolača – vizualno oživljava bežični miš Logitech M238.

“Ove godine vaši snovi su se pretvorili u stvarnost”, rekla je Danka Prah, regionalna voditeljica prodaje za Logitech. “Miševi iz Doodle kolekcije dizajnirani su kako biste svakodnevne trenutke pretvorili u zabavu. Iskoristili smo najkreativnija rješenja i osmislili niz ručno iscrtanih ikonografskih likova kako biste svakom zadatku pristupili inspirirani.”

Miševi iz Doodle kolekcije izdržat će do 12 mjeseci s jednom baterijom. Glatko se kreću kroz web-stranice ili dokumente pomoću udobnog scroll kotačića, bez obzira koristite li sustav Windows, Mac OS, Chrome OS ili Linux. Miš dolazi s Nano USB prijemnikom s 10 metara dosega.

Cijena i dostupnost

Očekuje se da će Doodle kolekcija biti dostupna u lipnju po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 199,00 kn. Za više informacija, molimo vas da posjetite naš blog ili www.logitech.com.

Logitech dizajnira proizvode koji imaju svakodnevno mjesto u životima ljudi, povezujući ih s digitalnim iskustvima. Prije više od 30 godina, Logitech je započeo povezivati ljude putem računala, a sada dizajnira proizvode koji ljude povezuje kroz glazbu, igre, video i računalstvo. Tvrtka Logitech osnovana je 1981. godine sa sjedištem u Lausanni, Švicarskoj.

POKLON ZA VAS!

Nagradani natječaj „Ljepota & Zdravlje i Logitech vas nagrađuju…“!

  • Lajkaj našu FB ili Instagram profil i ispod objave nagradnog natječaja na našoj FB ili Instagram stranici komentirajte «Odskrolajte do svog sretnog mjesta Logitech Doodle kolekcijom miševa».

  • Random odabranu sretnu dobitnicu koja ispunjava navedene uvjete objaviti ćemo na portalu ljepotaizdravlje.hr dana 5. veljače!

Sretno!