Crveni ruž: Kako odabrati pravu nijansu

by | 13 veljače, 2015

Sviđaju vam se sve nijanse crvene boje, volite nositi ruž ovog kolorita bez obzira na to kakav vam je ten. Jednostavno, volite crveno. Evo nekoliko savjeta koji će vam pomoći u odabiru crvenog ruža kako bi vaše lijepo lice došlo do izražaja.

CRVENI-RUŽ-labios-rojos-fuerte-55_1024x768

Crveni ruž, simbol ženstvenosti, nosi se i ljeti i zimi. Žene ga nose kako bi privukle pažnju ne samo na svoje lice nego i na kompletnu osobnost. Bezbroj je nijansi crvenog ruža kojima možete postići isti cilj – skrenuti pogled na sebe. Kako bi efekt bio potpun, evo nekoliko savjeta kako da izaberete pravu nijansu baš za svoj ten.

Prije svega, trebate znati da crveni ruž prije bilo kojeg drugog otkriva neravnine i ispucale usne. Zato je neophodno da vam usne budu lijepe i njegovane. Vatrene nijanse crvenog ruža pristajat će damama koje imaju svjetliji ten. Tamnije i mat crvene ruževe obično glamurozno nose tamnopute žene jer im odlično pristaje.

Svijetlocrveni ruž odlično će pristajati pripadnicama ljepšeg spola koje imaju tamnosmeđe oči, žarko crveni ruž odlično dolazi do izražaja na licu koje krase plave oči, a sve nijanse ljubičastih tonova pristaju tamnoputim ljepoticama. Trebate znati i to da će crveni ruž biti postojaniji ako rub usana prvo označite bijelim eyelinerom.

Crvena olovka za usne pomoći će vam u istu svrhu. Vaše usne izgledat će otmjenije ako olovka za usne bude u nešto tamnijoj nijansi od ruža. Četkica za nanošenje ruža može vam pomoći da se ruž jednostavno stopi s usnama. Također, četkica se preporučuju onda kada želite da vam ruž duže traje.

Izvor: Life Content