Crveni outfiti u mjesecu ljubavi: Liu Jo obavezni crveni komadi ove sezone

by | 13 veljače, 2020

Mjesec veljača u znaku je ljubavi, darežljivosti i crvene boje. Crvena boja privlači pozornost najviše od svih ostalih boja te nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Ona simbolizira energiju, strast, seksualnost i život te je sasvim prigodno povezana s danom zaljubljenih – Valentinovo.

Romantičarke će pomoću crvenih detalja osvježiti svoje modne kombinacije dok će se one hrabrije odlučiti za cijele outfite u crvenoj boji. Kako bismo vam olakšali potragu za obaveznim crvenim komadima ove sezone, Liu Jo nova kolekcija pripremila je odjevne artikle za svačiji ukus.

Ove sezone Liu Jo uskladio je elegantne i sportske komade u modne kombinacije nosive od jutra do večeri. Neovisno jeste li ljubiteljica hlača ili suknji, možete birati moderne krojeve u crvenoj ili bijeloj boji koje se savršeno upotpunjuju. Za elegantan outfit odaberite hlače ili suknju te ih upotpunite s prozračnom košuljom. Ako ste pak poklonica ležernijeg stila odlučite se za sportsku majicu s našivenim detaljima. Liu Jo torbica s motivom crvenih usana biti će pravi pogodak za bilo koju prigodu i doba dana. Za koju god varijantu se odlučite, budite sigurne da ćete plijeniti pozornost gdje god se pojavile.

Novu kolekciju potražite u Liu Jo dućanima ili na www.fashionandfriends.hr!