Iza ovog eliksira mladosti stoji tim hrvatskih znanstvenika i nutricionista

Vaša kosa, koža i nokti doživjet će renesansu

by | 15 rujna, 2022
kolagen

“Zdravlje dolazi iznutra” – krilatica je na koju nerijetko zaboravljamo uslijed užurbanog načina života i pregršt svakodnevnih obveza. Pridodamo li tome nezdravu prehranu, manjak fizičke aktivnosti i nepovoljne okolišne faktore, jasno je da živimo u vremenu u kojem se sveukupno zdravlje marginalizira. Međutim, svaki novi dan prilika je za to da uvrstimo zdrave navike, u čijim ćemo rezultatima uživati. Nije tajna kako dodaci prehrani naše tijelo hrane iznutra, a kontinuiranim uzimanjem rezultati se manifestiraju i na vanjštinu. Jedan od takvih dodataka prehrani je kolagen, protein koji pronalazimo u kostima, mišićima, koži i tetivama, a tijelu pruža strukturnu podršku, snagu i elastičnost. S godinama, njegova prisutnost u tijelu opada, stoga je važno manjak nadomjestiti. Na našem tržištu odnedavno je dostupan Collagen Nutriage brenda Forever Young, koji inovativnom formulom mijenja pravila igre i postavlja visoko ljestvicu kvalitete.

kolagen

Collagen Nutriage doista je prava škrinja zdravlja. Sadrži vitamine A, C, D i E, kao i cijeli beta-kompleks. Vitamin A djeluje fotoprotektivno, štiti kožu od starenja uzrokovanog UV zrakama te time smanjuje stupanj nastanka bora. Vitamin D3 “čuva” kolagen od raspadanja pod utjecajem UV zraka, a kombinacija vitamina C i E djeluje sinergijski te dodatno pojačava fotoprotektivno djelovanje. Vitamini B-kompleksa dokazano smanjuju suhoću kože pa time i stupanj nastanka bora. Biotin je prirodni sastojak kose, kože i noktiju, a suplementacija biotina može povećati čvrstoću istih. Popis blagodatnih sastojaka samo se nastavlja. Formula je obogaćena i hidroliziranim ribljim kolagenom, MSM, hijaluronskom kiselinom i prirodnim antioksidansima poput kurkume, praha šipka i astaksantina. Klinički je dokazano kako kombinacija navedenih sastojaka djeluje na sprječavanje nastanka bora i usporavanje starenja kože te pozitivno utječe na ljepotu kose, kože i noktiju te zdravlje zglobova. Revolucionarni pomak očituje se u visokoj UV zaštiti širokog spektra (UVA + UVB), što rezultira moćnim fotoprotektivnim i antioksidativnim djelovanjem te zaštitom od sunčevih zraka iznutra prema vani, za sve tipove kože.

Iza Collagen Nutriagea stoji tim hrvatskih znanstvenika i nutricionista, koji su svoje znanje i iskustvo pretočili u 500 ml tekućeg eliksira zdravlja. Osmišljavanje Collagen Nutriagea trajalo je godinu dana, a sve kako bi se tržištu predstavio znanstveno potkrijepljen proizvod koji će opravdati povjerenje potrošača. Tim više jer Kolagen Nutriage dolazi od kreatora superpopularnog Kolagen Boosta, koji su prepoznali kupci, ali i struka, dodijelivši mu nagrade za najbolji kolagen u Hrvatskoj po izboru dermatologa i nutricionista.

Kad svim benefitima ovog premium proizvoda dodamo i ugodan okus šumskog voća, jasno je kako je riječ o savršeno osmišljenom dodatku prehrani s hrvatskim potpisom, dostupnom na webshopu.

https://kolagenboost.com/proizvod/kolagen-nutriage-500-ml/.

Foto: PR