Stigla je nova, lagana i nježna verzija kultnog mirisa Coco Mademoiselle

by | 8 rujna, 2020

Drhtaj citrusa, senzualno vibriranje pačulija… Ta napetost postaje neodoljiva. Od 2001. godine, elegantan i smioni uspjeh COCO MADEMOISELLE jednako je zavodljiv sa svakom novom interpretacijom koja ostaje vjerna originalnoj temi. Danas je COCO MADEMOISELLE dostupan u najnovijoj varijanti s jedinstvenim, sofisticiranim i intimnim načinom nošenja mirisa.

“L’EAU PRIVÉE, lagana i nježna verzija COCO MADEMOISELLE, miris je za noć, poput akvarela ili mekog, maglovitog vela za kožu i posteljinu.” Olivier Polge

COCO MADEMOISELLE L’EAU PRIVÉE ili smionost noćnog mirisa…

Prikladan za smirujuću udobnost i potpuno opuštanje, zasigurno će oduševiti ženu koja ga nosi u novom ritualu. Skladali su ga Olivier Polge, kućni kreator CHANEL mirisa i CHANEL Laboratorij za kreiranje i razvoj mirisa. Ova odmah prepoznatljiva verzija namijenjena je da se poprska širokim potezom prije odlaska na spavanje, jednako bogato po koži kao i po kosi ili po kućnom ogrtaču.

AKVARELNI MIRIS ZA NOVO POIMANJE VREMENA

Da bi ovu varijantu prilagodio sofisticiranoj noćnoj upotrebi, Olivier Polge je zamislio orijentalni miris poput akvarela. Ublažio je drvenaste note kako bi uzdigao iskričavu svježinu naranče, mekoću cvjetnog sklada koji isprepliće apsolut jasmina i latice ruže, a mošusnu stranu oko ugodnih nota bijelog mošusa koje se privijaju uz jastuk. Fokus ove interpretacije ne počiva na ekstrovertiranoj osobnosti ili nevjerojatnom širenju mirisa, već na nagovještaju mekog i ljupkog mirisnog detalja. Vjeran izvornom mirisu, ali intimniji, on nježno miriše vaše snove, iz noći u noć.

ZAMAGLJENA BOČICA
Bočica (100 ml, 50 ml) elegantno je obavijena prozirnim velom. Kroz matirano staklo unutra se nazire topli miris, a pritom zadržava auru tajnovitosti. L’EAU PRIVÉE je napisano zlatnim slovima, jasno izražavajući nepokolebljivu želju zavođenja u tajnovitoj intimnosti noći.

NIJANSE ZAVOĐENJA
COCO MADEMOISELLE Eau de Toilette
Svježi cvjetni orijentalni, prozračni i voćni miris, oživljen skladom grejpfrut-liči.

COCO MADEMOISELLE Eau de Parfum
Originalni potpis, orijentalni miris jake osobnosti, u preplitanju pačulija i vetivera, a opet iznenađujuće svjež.

COCO MADEMOISELLE Eau de Parfum Intense
Ambreni, drvenasti orijentalni miris dubokog i senzualno punog  karaktera. Predozirani pačuli širi se ambrenim skladom satkanom od apsoluta vanilije i tonka mahune. 2020. se predstavlja u novom punjivom spreju za torbicu i pogodnom za putovanje (mini twist and spray s tri punila od 7 ml).

COCO MADEMOISELLE Parfum
Senzualni i puteni orijentalni miris.

COCO MADEMOISELLE L’EAU PRIVÉE
Akvarelni orijentalni miris za noć, poput svježeg vela od ruža, jasmina i mošusnih nota koji se prskaju po koži i kućnom ogrtaču.