CITY CENTER ONE PROSLAVIO 10. ROĐENDAN uz najveću regionalnu zvijezdu Severinu!

by | 17 listopada, 2016

Više od 350.000 posjetitelja proslavilo je okrugli 10. rođendan u dva zagrebačka i splitskom City Centeru one. Trodnevna proslava oborila je sve rekorde svojom brojnošću, angažmanom osoba iz javnog života te posjetitelja koji je urodio rekordnim iznosom prikupljenim u humanitarnoj akciji, spektakularnim koncertima koje čak ni kiša nije mogla zaustaviti te s 30.000 poklona podijeljenih kupcima.

Severina, Zdravko Čolić i Željko Joksimović okupili su tisuće i tisuće izvrsno raspoloženih posjetitelja koji su uživali u najvećim hitovima ovih zvijezda na spektakularnim koncertima održanima u petak i subotu.

U humanitarnoj akciji “Daj 5 za leptirića let”, u kojoj su se komad City torte i čaša pjenušca plaćali simboličnih pet kuna, prikupljeno je 182.900,30 kuna koje će Udruga Vukovarski leptirići iskoristiti za održavanje neurofeedback terapije za djecu s teškoćama u razvoju.

Prodano je ukupno 35.525 kriški torte i 10.934 čaša pjenušca. Više od 120 osoba iz javnog života – glumci, voditelji, modni dizajneri, pjevači, političari… – rado su se odazvali humanitarnom cilju te su pridonijeli ovom izvrsnom rezultatu.

Spomenimo samo neke od njih: Goran Milić, Tarik Filipović, Jacques Houdek, Milan Bandić, nogometaši Dinama i Hajduka, Iva Šulentić, Anita Dujić, Karmela Vukova Colić, Ines Strenja Linić, Jelena Glišić, Korana Gvozdić, Mario Petreković, Vedran Mlikota, Viktor Drago, Mia Kovačić, Tomislav Špiček, Ivan Pažanin, Ana Radišić, Anamarija Asanović,  Giuliano i brojni drugi.

Rođendanski vikend bio je i izvrsna prilika za shopping – trgovine u City Centeru one pripremile su neodoljive popuste i posebne ponude koje se nisu mogle propustiti pa su vrećice bile pune uz odlične uštede, a brojne trgovine ostvarile su rekordne promete u rođendanskom vikendu.

Zabava za djecu s maskotom tigrom Tobijem, kao zaštitnim lice, uz cooking show, simulator leta, predstave, nagradne igre, kvizove i puno fine šećerne vune oduševila je najmlađe posjetitelje cdntra. City Center one je i za ovaj rođendan svojim posjetiteljima priuštio nezaboravan provod i tako podsjetio zašto je već cijelo desetljeće broj jedan.

Fotografije: Maja Prgomet, Zlatko Lugarić, Miljenko Hegedić