CIJENA SLAVE: Uništene obitelji poznatih zvijezda!

by | 4 listopada, 2015

Ryan Reynolds nedavno je otkrio kako je jedan od njegovih najboljih prijatelja želio zaraditi na njihovom prijateljstvu i prodati fotografije njegove novorođene kćeri medijima. Slavi glumac priznao je da je bio potpuno slomljen nakon saznanja, a da zvijezdama nije lako pokazuju brojni primjeri u kojima su njihovi prijatelji, ali i obitelj pokušali zaraditi prodajući informacije o njima.

U svijetu slavnih i bogatih takve priče nisu rijetke – bez obzira radi li se o kolegi, prijatelju iz djetinjstva, roditelju ili nekom drugom članu obitelji, uvijek postoji netko tko će se pokušati okoristiti činjenicom da posjeduje informacije iz njihovog privatnog života.

Pogledajte tko je sve na vlastitoj koži osjetio kako je to kada te najbliži izdaju.

– Poznajem ga cijeli život, jedan je od mojih najboljih prijatelja, a pokušao je prodati fotografije mog djeteta. Uspio sam to spriječiti, ali to je bio jako težak period… Bio sam slomljen – priznao je Ryan Reynolds i dodao kako je bio potpuno šokiran namjerom prijatelja da zaradi na fotografijama njegove kćeri James, koju je prošle godine u prosincu dobio sa suprugom Blake Lively.

Prošle godine u javnost je procurila “seks-lista” na kojoj je Lindsay Lohan pobrojala sve svoje partnere, a koju je izradila kada je bila na rehabilitaciji u Betty Ford centru kao dio 12 koraka za program Anonimnih alkoholičara.

– Popis je bio u mojoj knjizi koju sam dobila u centru i znam tko je rukom pisan popis dao na raspolaganje medijima – priznala je kasnije poznata glumica i dodala da je to jednostavno napravljeno iz zlih namjera te da te osobe ne treba u svom životu.

Britanska pjevačica Leona Lewis, pobjednica treće sezone X Factora, priznala je 2012. godine kako je ostala bez popriličnog broja prijatelja otkako se proslavila.

– Mnogi moji prijatelji su me razočarali. Mislila sam da su mi pravi prijatelji, da bih kasnije saznala kako su prodavali priče o meni. To me stvarno razorilo, razočarali su me i jednostavno su zli.

Nekadašnja dječja zvijezda Amanda Bynes prošla je kroz pravu noćnu moru slamajući se pod pritiskom slave i to pred očima javnosti. Naposljetku je internetom počela kružiti snimka u kojoj Amanda prijeti da će ubiti oca, a sve zahvaljući osobama koje je smatrala prijateljima.

– Žao mi je što sam vjerovala ljudima koji očito nisu bili moji prijatelji i koji su se htjeli obogatiti na mojoj bolesti… Nikad nisam očekivala da će drugi pokušati iskoristiti moje stanje. Tužna sam što sam se pokraj njih osjećala sigurno, dok su oni bili zainteresirani samo za prodavanje informacija iz mojeg privatnog života – poručila je Amanda nakon skandala preko svojeg odvjetnika.

Zvijezda reality showa “Keeping Up With The Kardashians”, Kim Kardashian, prozvala je svojeg dobrog prijatelja Jonathana Chebana da je odgovoran za objavljivanje priče o terapiji njezine starije sestre Kourtney. Ipak, nije ni Kim potpuno nedužna u cijeloj priči s obzirom na to da je, prije nego što je postala slavna, bila potrčkalo bogate Paris Hilton i glavni izvor medijima za sve sočne detalje iz njezinog života.

Majka slavne glumice Jennifer Aniston objavila je knjigu “From Mother to Daughter to Friends”, u kojoj je pisala o vrlo napetom odnosu s kćeri i otkrila mnoge detalje iz njihovog obiteljskog života.

 Slavna pjevačica Rihanna priznala je u intervjuu za Vogue 2011. godine da je njezin otac prodao fotografije iz djetinjstva jednom tabloidu.
– Stalno slušaš te priče, ali uvijek misliš da tvoja obitelj nikada to ne bi učinila – izjavila je tada Rihana.

Izvor: LifeContent
Foto: Instagram