CIJELI SVIJET JE ČEKAO OVU SURADNJU! Kate Moss i Naomi Campbell ponovno zajedno nakon 20 godina!

by | 18 travnja, 2016

Davne 1996. godine, kada su supermodeli iz 90ih vladali, Kate Moss i Naomi Campbell pomogle su u pokretanju kampanje Fashion Targets Breast Cancer u Velikoj Britaniji. Sada, u čast 20 godina od kampanje, filantropska organizacija rekreira originalnu kampanju sa čuvenim manekenkama, koje je ovaj put fotografirao Mario Testino. Na crno bijelim fotografijama, Kate i Naomi nose obične bijele majice koje su dio Fashion Targets Breast Cancer kolekcije, i od čije se prodaje donira 30% za istraživanje koje provodi organizacija Breast Cancer Now.

“Sjajno je ponovo podržati Fashion Targets Breast Cancer u godini u kojoj pada godišnjica,” rekla je Kate Moss za WWD, “Od lansiranja 1996. godine, kada sam se prvi put pojavila na promo posteru, Fashion Targets Breast Cancer je ostavio traga na toliko puno života financiranjem bitnih istraživanja u oblasti ove strašne bolesti.”

Ako vam je trebao dokaz da Kate i Naomi i dalje vladaju, na Instagram profilu organizacije Fashion Targets Breast Cancer objavljene su uporedne fotografije dvije manekenke iz 1996. i 2016. godine. Sve što se promenilo je to što im jagodice sada izgledaju još bolje.