Cijeli svijet hvali ovu jeftinu drogerijsku maskaru koja produljuje trepavice

by | 30 rujna, 2020

Društvene mreže postale su mjesta novih trendova, dobrih savjeta i genijalnih otkrića. Mjesta su to na kojima uvijek možemo pronaći inspiraciju i otkriti nešto novo.

TikTok je najmlađa planetarno popularna društvena mreža, koja je svijet osvojila svojom formom. Putem kratkih videa na ovoj društvenoj mreži možete pokazati svoje glumačke i plesne talente,smiješne životne trenutke, podijeliti beauty savjete te pokrenuti razne trendove. Ovih dana, u beauty kutku TikTok svijeta, svi hvale L’Oréalovu Telescopic maskaru.

@hannahwiththelipstick

Favorite Drugstore Mascara + Application Tips! #mascara #mascaracheck #favoritemakeup #lorealtelescopic

♬ original sound – Hannah | Marriage + Motherhood

Pod hashtagom #lorealtelescopic pronaći ćete mnoštvo “prije i poslije” videa, koja prikazuju golemu razliku u dužini trepavica. Za sve je, naravno, zaslužna drogerijska maskara L’Oréal Telescopic, koja će od vaših trepavica, za vrlo malo novca, napraviti čudo. Mnogi beauty blogeri i blogerice ovu maskaru nazivaju kultnom, a o njoj se na forumima i blogovima piše i raspravlja već godinama. Njezina fleksibilna vlakna produljuju trepavice maksimalno, ne ostavljajući ih slijepljenima čak ni kada stavite više slojeva.

Foto: Breakingpic/Pexels