Chrissy Teigen otkrila da je izabrala spol djeteta

by | 26 veljače, 2016

Chrissy Teigen je svojom trudnoćom podigla veliku prašinu, i otvorila neka pitanja koja su zasmetala mnogima, posebno onima konzervativnijima.

Foto: Guliver/Getty

Foto: Guliver/Getty Images

Ona je najprije javno progovorila o borbi s neplodnošću, ali je to bio samo početak. Manekenka je zatim, u intervjuu za časopis People, otkrila dio svog intimnog života, koji je doslovno razbjesnio mnoge.

Priznala da je sama izabrala spol djeteta koje će roditi ove godine. Supruga pjevača Johna Legenda rodit će djevojčicu, i opisala je kako je tijekom medicinski potpomognute oplodnje sama izabrala spol djeteta.

“Rodit ću djevojčicu, ali ne samo to. Osobno sam izabrala njezin mali embrij i rekla: ‘Stavimo djevojčicu’ “, ispričala je i dodala da ona i suprug kasnije planiraju postati roditelji i jednog dječaka.

Na Twitteru se zbog svega podignula hajka na Chrissy. Optužili su je da se umiješala u posao prirode, a kao odgovor, Chrissy ih je upitala u kojoj godini živimo.

“Izabrala sam embrij koji voli slaninu, ima dar za magiju i stopalo veličine 39, da uvijek nađe svoj broj kad kupuje cipele”, odgovorila im je.

“Koja je razlika? Već smo stvorili embrije, ali nakon toga, mora biti slučajnost?”, zaključila je Chrissy.

Izvor: Life Content
Foto: Guliver/Getty Images