Chrissy Teigen završila na kozmetičkoj operaciji i poručila svima da ne rade grešku poput nje

Još jednom javno progovorila o operaciji

by | 25 studenoga, 2021

Model i autorica kuharice te vjerojatno jedna od najduhovitijih poznatih žena za koje znamo, Chrissy Teigen, obnovila je svog izgled punijim obrvama.

Kao i inače, Chrissy nema tabu tema, ni problem s pričanjem o bilo kakvim zahvatima koje je radila, pa tako nije prešutila ni transplantaciju obrva. “Ako mogu izbjeći, konstantno izbjegavam nošenje šminke, pa moram priznati da sam stvarno bila uzbuđena kad sam saznala da se stražnje strane svoje glave mogu presaditi dlačice za obrve“, rekla je na svom Instagram profilu. Prvi put kad se pokazala nakon operacije, poručila je svima da ne čupaju obrve kao što ih je čupala ona, a iskustvo je podijelio i njezin plastični kirurg koji je radio operaciju, Jason Diamond.

Podijelio je fotografiju Chrissynih obrva i objasnio koliko obrve imaju veliku ulogu u izgledu našeg lica jer uokviruju oči i mogu biti savršen suradnik ili smetnja oko koje ćete provesti cijelu vječnost iscrtavajući ih, što vjerujemo da mnogi od nas još uvijek rade. Pozitivna stvar kod ove operacije je što se baš svaki korak, veličinu, oblik i sve dogovarate sa svojim kirurgom koji vam iscrtava na licu olovkom kako će izgledati. Nakon toga presađuju se folikuli kose s tjemena posebnim uređajem, a cijena varira od liječnika do liječnika. U roku nekoliko dana, obrve će vam splasnuti, ovisno o tome koliko ste dlačica presadili, vjerojatno i otpasti, no u periodu od tri mjeseca svaka dlačica koja izraste, nakon toga ostaje.

 

Foto: Chrissy Teigen/Instagram, Emma McIntyre via Getty Images