Chris Brown ponovno osumnjičen za nasilje nad ženom

by | 5 siječnja, 2016

R&B zvijezda Chris Brown započeo je 2016. godinu više nego problematičnim ponašanjem…

Hyde Sunset Kitchen + Cocktails Hosts "The Lost Warhols" Collection Los Angeles

Chris Brown je Novu godinu dočekao u Las Vegasu, gdje je 1. siječnja nastupao u noćnom klubu Drai’s Beach. Međutim, problemi su počeli već sljedećeg jutra.

Naime, Chris je zabavu nastavio s velikim brojem prijatelja u hotelskoj sobi u Palms Casino Resortu, odakle je policija dobila prijavu u subotu u oko 10:20 sati ujutro.

Kako prenosi Billboard, pozivajući se na navode The Hollywood Reportera, policija je optužila Chrisa za nasilje nad djevojkom i pokušaj krađe.

Prema policijskom izvješću, jedna od djevojaka koje su bile na zabavi pokušala je mobitelom uslikati Chrisa, nakon čega ju je on napao, fizički ozlijedio, a potom joj oduzeo mobitel.

Chris Brown je napustio hotel prije nego što je policija došla, a njegov predstavnik za javnost rekao je da tvrdnje ozlijeđene djevojke nisu točne, i da je povod za takve navode vjerojatno njezina osveta, jer je Chris naredio osiguranju da je izbace sa zabave.

Ovo nije prvi put da je Chris Brown pokazao svoju nasilnu stranu. Podsjetimo se, 2009. godine fizički je napao svoju tadašnju djevojku, pjevačicu Rihannu.

Izvor: Life Content
Foto: Guliver/Splash News