Službeno je, zaljubili smo se u nove Chanel Rouge Allure Ink Fusion!

by | 25 listopada, 2019

Godine 2016. Chanel je osmislio novi mat efekt i kreirao Rouge Allure Ink, jedinstvenu mat tekuću boju za usne. Tintu meku poput baršuna, iznimno ugodnu, intenzivne i svijetle boje. Savršeno sljubljen s usnama, Rouge Allure Ink na njima je ostavljao svoj elegantan i chic trag te promovirao novi način nošenja ruža za usne.

Danas, Chanel pomiče granice izazovnosti mat efekta i boje te predstavlja Rouge Allure Ink Fusion, prvu dugotrajnu ultra mat tekuću boju za usne! Izuzetna ugodnost, ultimativna dubina, nepogrešiva postojanost… Rouge Allure Ink Fusion je tekuća boja za usne nove generacije koja se instantno stapa s usnama na kojima ostavlja svoj trag i stvara izazovan dojam. Premaz poput druge kože s intenzivnom, ultra mat bojom koja ostaje netaknuta tijekom cijelog dana za osjećaj bestežinske ugodnosti.

TINTA KOJA SE STAPA S USNAMA

Njezina fluidna tekstura, pažljiva mješavina polimera i gela, klizi preko usana poput svilenog, nevjerojatno finog vela, ujedno mekog i otpornog na razmazivanje. Obogaćena mekim uljima, odmah se stapa s usnama bez osjećaja da nosite make-up.

Prvi dojmovi mogu vas zavesti. U kremastoj teksturi kriju se neprimjetne matirajuće silikatne mikroperlice koje u dodiru s usnama proizvode baršunasti učinak. Rezultat je ultra-mat završni rezultat make-upa bez odsutpanja od mekoće ili ugodnosti.

NOVI INTENZITET BOJE

Živahna, intenzivna i duboka… Svaka nijansa otkriva svu svoju snagu na usnama s velikom koncentracijom ultra-finih pigmenata. Da bi sačuvala tu blistavost, formula sadrži antioksidacijsku kombinaciju sapan-drveta i vitamina E. Meke, svilenkaste i zaštićene, usne su ispunjene blistavom, dubokom i intenzivnom bojom.

Vodootporna tekstura savršeno se prilagođava prirodnom micanju usana i pruža nevjerojatno ujednačen završni rezultat, krajnju ugodnost i besprijekornu postojanost tijekom osam sati*. Mat efekt i boja ostaju netaknuti i izražavaju sav svoj intenzitet, iz sata u sat.

Rouge Allure Ink Fusion preoblikovan je da pošalje jasnu poruku o Rouge Allure Ink Fusion: rezultat make-upa jedinstvene elegancije i iznimnog intenziteta. Njegova tuba od zamagljenog stakla zatvara se mat crnom kapicom. Oblikovan u kući CHANEL, njegov aplikator također posjeduje novi oblik i pjenasti materijal. Zakrivljeni, izdužen i oštrijeg vrha, precizno prati oblik usana, a pritom ih ne otežava, za meko i ugodno nanošenje.

12 NIJANSI ZA POSTIZANJE SNAŽNOG DOJMA

Sofisticiran izbor, širok i raznolik, koji istražuje svaki izraz boje, od najprirodnijeg do najizazovnijeg.

* Klinička procjena na 31 ženi.

ROUGE ALLURE INK FUSION

Lansiranjem ROUGE ALLURE INK FUSION dolaze i nove nijanse ROUGE ALLURE INK, od kojih polovica ima novi metalik efekt, kao i nove nijanse LE ROUGE DUO ULTRA TENUE*.