CHANEL PREDSTAVLJA Crème Yeux u liniji LE LIFT

by | 29 veljače, 2020

Oči privlače pažnju na licu, zato je tako važno brinuti se o njima. Također, to područje prvo otkriva znakove starenja i umora. Tijekom godina počinju se pojavljivati bore i borice, podočnjaci i podbuhlost, kao i opušteni kapci.

U CHANEL istraživanjima identificirani su svi znakovi starenja koji umanjuju ljepotu očiju. Za pružanje ciljanog odgovora na svakog od njih, stvorena je Crème Yeux u liniji LE LIFT. Sve što je potrebno da biste izgledali mlađe i blistavije su svježe i sjajne oči s glatkom i ujednačenom kožom oko očiju, bez bora, borica, podočnjaka i podbuhlosti. Zato je žarište LE LIFT Crème Yeux stavljeno na gubitak tonusa i svjetline kože oko očiju, a istovremeno je zajamčena ugodnost i ujednačenost. Posebno formulirana za to ultraosjetljivo područje, ova krema za zaglađivanje i učvršćivanje kombinira biljne sastojke, u njihovim najučinkovitijim koncentracijama, sa što je moguće prirodnijim formulacijama visoke tolerancije.

INTENZIVNO ZAGLAĐENO PODRUČJE OKO OČIJU

S više od 10 000 treptaja dnevno, neprestanim promjenama izraza i izrazito tankom i krhkom kožom, područje oko očiju lako gubi elastičnost i brzo postaje naborano. Pojavljuju se borice, a dublje se bore ustaljuju u kutovima očiju, između obrva i ispod očiju.

Za zaglađivanje bora i borica te istovremeno učvršćivanje kože oko očiju, CHANEL Istraživanja razvila su biljni koncentrat lucerne, prisutan i u svim ostalim proizvodima za njegu kože LE LIFT. Blag na koži, ovaj visokodjelotvorni sastojak pruža djelovanje usporedivo s retinolom*, kako na epidermu tako i dermu. Ponovo aktivira proizvođenje kolagena tipa I, potiče staničnu proliferaciju keratinocita i stimulira epidermalnu diferencijaciju.*

Zahvaljujući trenutačnom učinku zatezanja (+23 %**) očni kapak izgleda podignut. Iz dana u dan područje oko očiju je glađe i čvršće. Oči izgledaju otvorenije, mlađe i blistavije.

Obogaćena pčelinjim voskom i shea maslacem, nježna i topiva tekstura LE LIFT Crème Yeux ovija područje oko očiju ugodnim učvršćujućim velom i savršeno priprema kožu za makeup. Nježna za područje oko očiju, njezina formula bez mirisa pogodna je za osjetljivu kožu. Trenutačno se upija nakon nanošenja. Svojim puderima mekog fokusa s efektom zamućenja, trenutačno ujednačava područje oko očiju čime ih čini još više iskričavim.

* Instrumentalna procjena 21 žene nakon mjesec dana nanošenja.

** Samoprocjena 30 žena neposredno nakon korištenja.

ŠTIT PROTIV UMORA

Ostale nesavršenosti oko očiju uključuju podočnjake i podbuhlost. Bilo da je uzrokovana starenjem kože ili nedostatkom sna, podbuhlost umanjuje skladnost lica, zbog čega ono izgleda umorno. Kao i podočnjaci, općenito postaje naglašena s godinama. Iz godine u godinu koža postaje tanja i prozirnija, dok se mikrocirkulacija smanjuje. Tamni se krugovi razvijaju i pojačavaju.

Za dekongestiju (smanjenje natečenosti) i energiziranje područja oko očiju, LE LIFT Crème Yeux sadrži fitoaktivni kompleks. Ujedinjujući escin fitosome s ekstraktom kvasca, ovaj kompleks djeluje ujedno na podočnjake i podbuhlost kako bi pokazao blistave, svježe i odmorne oči. Escin fitosomi, čiji je aktivni dio dobiven iz plodova divljeg kestena, štiti žile smanjujući krvožilnu propusnost. Time se pomaže smanjiti veličina vrećica ispod očiju i ograničiti njihovo nastajanje. Što se ekstrakta kvasca tiče, dobivenog postupkom biotehnologije, on potiče mikrocirkulaciju i tako smanjuje intenzitet boje tamnih krugova. Istovremeno s tim, kombinacija derivata hijaluronske kiseline, glicerina i polisaharida pojačava djelovanje zaglađivanja pružajući instantnu hidrataciju i prednosti popunjavanja kože.

*Usporedbe poticanja diferencijacije i proliferacije keratinocita, kao i sinteze kolagena tipa I – Testovi in vitro. 

Usporedba povećanja debljine epiderme – Test na rekonstruiranoj koži. 

Usporedba učinaka djelovanja na zaglađivanju i protiv bora – Instrumentalno mjerenje na 21 ženi.

**Samoprocjena 30 žena neposredno nakon korištenja.

NJEŽNA, TOPIVA TEKSTURA

Obogaćena pčelinjim voskom i shea maslacem, nježna i topiva tekstura LE LIFT Crème Yeux ovija područje oko očiju ugodnim učvršćujućim velom i savršeno priprema kožu za make-up. Blaga na području oko očiju, njezina formula bez mirisa pogodna je za osjetljivu kožu. Trenutno se upija nakon nanošenja. Svojim puderima mekog fokusa s efektom zamućenja, trenutno ujednačava područje oko očiju, čime ih čini još više iskričavima.

KAKO SE KORISTI

Svakog jutra i večeri vrhovima prstiju nježno nanesite LE LIFT Crème Yeux na cijelo područje oko očiju, uključujući i gornji kapak. Za maksimalnu učinkovitost, CHANEL je razvio tri kretnje uljepšavanja koje ćete primjenjivati prema svojim potrebama i željama.

PRIJE NANOŠENJA PROIZVODA

Kretnja za zaglađivanje koja izravnava izgled bora. Palcem i kažiprstom uštipnite boru okomito od unutarnjeg do vanjskog kuta oka. Zatim zagladite bore. Ponovite tri puta.

Kretnja protiv podočnjaka i podbuhlosti za smanjenje umornog izgleda i opuštanje područja oko očiju. Kažiprstom tri puta povucite ispod oka za zaglađivanje, prema van (1) počevši od vanjskog kuta, (2), zatim od sredine oka, i (3) od unutarnjeg kuta. Ponovite tri puta.

NAKON NANOŠENJA PROIZVODA

Kretnja otvaranja očiju kako bi kapak dobio podignut izgled i stvorio se življi pogled. Pomoću oba kažiprsta izvedite poteze zaglađivanja na gornjem kapku, od unutrašnjeg kuta prema van. Ponovite tri puta.

Za intenzivniji učinak, CHANEL preporučuje da istovremeno koristite LE LIFT Flash Eye Revitalizer. Ovaj snažni par, koji se sastoji od ultra svježeg vitaminima bogatog roll-on seruma i revitalizirajućih obloga protiv umora, očima daje blistav sjaj za trenutni rezultat uljepšavanja.

Posudica od 15 ml

Oftalmološki i dermatološki testirano. Nekomedogeno.