CHANEL OMOGUĆUJE lifting vaše ljepote

by | 29 veljače, 2020

Mademoiselle Chanel proizvode za njegu kože smatrala je lifestyle proizvodima koji ženama omogućavaju da imaju kontrolu nad svojom ljepotom.

Aktivna, superaktivna, pa i hiperaktivna… Puna energije, želja i ambicija. Danas žene žele da njihov izgled odražava njihovo istinsko “ja”. Žele pokazati svoje najbolje lice u svakoj dobi. Umjesto da se prepuste vremenu, one ga žele iskoristiti da otkriju tko su zapravo i da istaknu svoju ljepotu.

Nova generacija LE LIFT proizvoda za njegu kože u divnom je skladu s ovim samouvjerenim i osvojenim načinom pristupa životu i prolasku vremenu. Poziva žene da preuzmu kontrolu nad svojom ljepotom, a da pritom ne moraju birati između prirodnosti, učinkovitosti i osjetilnosti.

Za rješavanje ove istančane jednadžbe, sada Crème i Crème Yeux u LE LIFT liniji dolaze u novom obliku.

LIFTING VAŠE PRIRODE

Snaga promjene u središtu je linije LE LIFT. Sposobnost promjene izgleda vaše kože, sposobnost da sami sebe promijenite kako biste ponovno dokazali tko ste i sposobnost da se promijeni priroda u izradi čistog i snažnog aktivnog sastojka u savršenom srodstvu s potrebama kože. Samorazumljiva priroda koja ne ulazi u kompromise kad je u pitanju učinkovitost.

Priroda u svom najsnažnijem obliku

Novi LE LIFT proizvodi za njegu kože sadrže aktivni sastojak dobiven iz biljke koja se uzgaja u Francuskoj: lucerne. Minerali, elementi u tragovima, vitamini, aminokiseline… Ova biljka krhkog izgleda svoje hranjivo bogatstvo zahvaljuje vrlo razgranatom korijenskom sustavu koji je sposoban crpiti hranjive elemente iz tla i tako hraniti svaku njezinu stanicu. Čest sastojak u zdravoj prehrani, lucerna se obično jede u obliku klica. Biljni koncentrat lucerne, sama esencija biljke, dobiva se iz njezinih sjemenki pomoću zelenog kemijskog postupka.

Dvostruko djelovanje

Sa svojom “nježnom snagom”, biljni koncentrat lucerne je proturječan izraz. Ovaj aktivni sastojak objedinjuje učinkovitost i povoljno djelovanje na koži. Poput retinola*, referentne anti-age molekule, on djeluje na dvije razine, usmjeren jednako na epidermu i dermu.

*Usporedbe poticanja diferencijacije i proliferacije keratinocita, kao i sinteze kolagena tipa I – Testovi in vitro.

Usporedba povećanja debljine epiderme – Testovi na rekonstruiranoj koži.

Usporedba učinaka djelovanja na zaglađivanje i protiv bora – Instrumentalna procjena 21 žene.

Djelovanje na epidermu:

– Potiče staničnu proliferaciju keratinocita i izaziva epidermalno zadebljanje za +13 %.*

BEZ NJEGE RETINOL LUCERNA

– Potiče epidermalnu diferencijaciju za učvršćivanje kožne barijere.*

BEZ NJEGE LUCERNA

Prikaz dva markera epidermalne diferencijacije:

– Lorikrin (zelena boja) je marker koji ukazuje na kasnu epidermalnu diferencijaciju.

– Keratin 10 (crvena boja) je marker rane epidermalne diferencijacije.

Djelovanje na dermu:

– Potiče obnovu i aktivnost fibroblasta te povećava sintezu kolagena tipa 1.*

*Usporedbe poticanja diferencijacije i proliferacije keratinocita, kao i sinteze kolagena tipa I – Testovi in vitro.

Usporedba povećanja debljine epiderme – Testovi na rekonstruiranoj koži.

Usporedba učinaka djelovanja na zaglađivanje i protiv bora – Instrumentalna procjena 21 žene.

LIFTING VAŠIH OSJETILA

LE LIFT kreme dolaze u tri meke i glatke teksture, koje je po mjeri izradio laboratorij CHANEL Istraživanja. Doziranje svakog sastojka precizno je razvijeno za pružanje tri različita osjetilna učinka, tri osjeta koja se prilagođavaju potrebama kože i čine je čvršćom (+10 %*), glađom (-25 % manje bora**) i svjetlijom (+34 %***), s profinjenom teksturom kože (+27 %****).

Čeznete za nježnim dodirom? LE LIFT Crème Fine oduševit će vas svojim prozračnim izgledom i svježim, laganim osjećajem.

Čeznete za odlikom topivosti? LE LIFT Crème kombinira mekoću i ugodnost.

Čeznete za nježnošću? LE LIFT Crème Riche donosi osjećaj ovijajućeg balzama.

*Klinička procjena 31 žene nakon mjesec dana korištenja LE LIFT Crème Fine.

**Instrumentalna procjena 31 žene nakon dva mjeseca korištenja LE LIFT Crème (smanjenje površine s borama).

***Klinička procjena 32 žene nakon mjesec dana korištenja LE LIFT Crème Riche.

****Klinička procjena 31 žene nakon mjesec dana korištenja LE LIFT Crème Fine.

Kako se koristi LE LIFT Crème

Masaža optimizira učinke proizvoda za njegu nanesenih na kožu. Za kreme LE LIFT CHANEL je razvio tri ciljane tehnike nanošenja koja se mogu koristiti samostalno ili u kombinaciji, ovisno o vašim potrebama.

1. Pokret zaglađivanja smanjuje pojavu borica i popunjava kožu. Palcem i kažiprstom lagano prstima štipajte uzduž nazolabijalnih bora te bora mrštilica na čelu, a zatim zagladite. Ponovite tri puta.

2. Učvršćujući pokret stimulira potporna tkiva kože. S palcem i četiri ostala prsta duboko uštipnite liniju vilice i obraze. Ponovite tri puta.

3. Pokret zaglađivanja kože aktivira mikrocirkulaciju. Srednjim prstom protrljajte nazolabijalne bore, bore mrštilice, obraze i čelo, podižući kožu uzlaznim pokretima ako je potrebno. Ponovite tri puta.

Posudica od 50 ml

LIFTING PODRUČJA OKO OČIJU

Područje oko očiju prvo otkriva znakove starenja i umora. Tijekom godina počinju se pojavljivati bore i borice, podočnjaci i podbuhlost, kao i opušteni kapci. Kako bi pružio ciljani odgovor na svakog od njih, CHANEL stvara Crème Yeux u liniji LE LIFT. Sve što je potrebno da biste izgledali mlađe i blistavije su svježe i sjajne oči s glatkom i ujednačenom kožom oko očiju, bez bora, borica, podočnjaka i podbuhlosti. Zato se u žarištu LE LIFT Crème Yeux nalazi gubitak tonusa i svjetline kože oko očiju, a istovremeno se osigurava njezina ugodnost i ujednačenost. Posebno formulirana za to ultraosjetljivo područje, ova krema za zaglađivanje i učvršćivanje kombinira biljne sastojke, u njihovim najučinkovitijim koncentracijama, s formulama visoke tolerancije u kojima je glavno mjesto dano sastojcima prirodnog podrijetla.

Za izglađivanje bora i borica, dok istovremeno učvršćuje kožu oko očiju, LE LIFT Crème Yeux formulirana je s biljnim koncentratom lucerne. Nakon mjesec dana korištenja područje oko očiju je glađe (-12 %* površine s borama) i čvršće (+ 17 %*). Kapak oka izgleda podignut (učinak zatezanja +23 %**). Oči se doimaju otvorenije (+16 % **), mlađe i blistavije.

Za dekongestiju (smanjenje natečenosti) i energiziranje područja oko očiju, LE LIFT Crème Yeux sadrži fitoaktivni kompleks. Spajajući escin fitosome s ekstraktom kvasca, ovaj kompleks djeluje ujedno na podočnjake i podbuhlost te otkriva blistave, svježe i odmorne oči. Escin fitosomi, čiji se aktivni dio ekstrahira iz plodova divljeg kestena, štiti žile smanjujući krvožilnu propusnost. Time se pomaže smanjenju veličine vrećica ispod očiju i ograničenju njihovog nastajanja. Što se ekstrakta kvasca tiče, dobivenog pomoću biotehnologije, on potiče mikrocirkulaciju i tako smanjuje intenzitet boje tamnih krugova. Istovremeno s tim, kombinacija sastojaka sastavljenih od derivata hijaluronske kiseline, glicerina i polisaharida pojačava djelovanje zaglađivanja pružajući trenutačnu hidrataciju i prednosti popunjavanja.

Obogaćena pčelinjim voskom i shea maslacem, nježna i topiva tekstura LE LIFT Crème Yeux ovija područje oko očiju ugodnim učvršćujućim velom i savršeno priprema kožu za makeup. Nježna za područje oko očiju, njezina formula bez mirisa pogodna je za osjetljivu kožu. Odmah se upija nakon nanošenja. Svojim puderima mekog fokusa s efektom zamućenja, trenutačno ujednačava područje oko očiju, čime ih čini još više iskričavima.

* Instrumentalna procjena 21 žene nakon mjesec dana nanošenja.

** Samoprocjena 30 žena neposredno nakon korištenja.

Kako se koristi LE LIFT Crème Yeux

Svakog jutra i večeri vrhovima prstima nježno nanesite LE LIFT Crème Yeux na cijelo područje oko očiju, uključujući gornji kapak. Za maksimalnu učinkovitost, CHANEL je razvio tri kretnje uljepšavanja koje ćete primjenjivati prema vašim potrebama i željama.

PRIJE NANOŠENJA PROIZVODA

1. Kretnja za zaglađivanje koja ravna izgled bora. Palcem i kažiprstom uštipnite boru okomito od unutarnjeg do vanjskog kuta oka. Zatim zagladite bore. Ponovite tri puta.

2. Kretnja protiv podočnjaka i podbuhlosti za smanjenje umornog izgleda i opuštanje područja oko očiju. Kažiprstom tri puta povucite ispod oka za zaglađivanje, prema van (1) počevši od vanjskog kuta, (2), zatim od sredine oka, i (3) od unutarnjeg kuta. Ponovite tri puta.

NAKON NANOŠENJA PROIZVODA

Pokret otvaranja očiju kako bi kapak dobio podignut izgled i stvorio se življi pogled. Pomoću oba kažiprsta izvedite poteze zaglađivanja na gornjem kapku, od unutrašnjeg kuta prema van. Ponovite tri puta.

Za intenzivniji učinak, idealno prije izlaska na zabavu ili sastanak, CHANEL preporučuje da istovremeno koristite LE LIFT Flash Eye Revitalizer. Ovaj snažni par, koji se sastoji od ultra svježeg vitaminima bogatog roll-on seruma i revitalizirajućih obloga protiv umora, očima daje blistav sjaj za trenutni rezultat uljepšavanje.

Posudica od 15 ml