Podijelite trenutke radosti i ljubavi uz personalizirane poklone za sve članove obitelji i prijatelje

by | 6 prosinca, 2023

Božić je vrijeme darivanja, ljubavi i lijepih uspomena. Ako tražite poseban poklon koji će oduševiti vaše najmilije, CEWE personalizirani fotoproizvodi su savršeni izbor. Kreativni i s vašim najdražim uspomenama, ovi pokloni su način da podijelite trenutke radosti i ljubavi s voljenima.

CEWE Foto Kalendar – idealan poklon za roditelje i bake i djedove izvrstan je način da uljepšate njihov prostor i ispunite ga dragocjenim uspomenama. Odaberite svoje omiljene slike za svaki mjesec i stvorite kalendar koji će ih svakodnevno podsjećati na drage ljude i trenutke. Možete birati među raznim vrstama i formatima stolnih i zidnih kalendara.

CEWE FOTOKNJIGA – poklon koji će oduševiti partnera, prijatelje i ostale drage ljude s kojima imate puno zajedničkih uspomena. Pruža vam priliku stvoriti unikatnu riznicu najljepših uspomena. Bez obzira na to radi li se o obiteljskim okupljanjima, putovanjima ili posebnim događajima, fotoknjige omogućuju da zauvijek sačuvate vaše najdraže trenutke. Proces izrade jednostavan je – odaberite omiljene fotografije, raspored odredite sami ili odaberite opciju asistenta koji će vam sam složiti fotografije u fotoknjigu, po želji dodajte tekst i stvorite poseban poklon.

Ostali CEWE Fotopokloni – personalizirane puzzle s vašom fotografijom, zidni dekori, maskica za pametni telefon, fotošalica, retro fotografije, razne igre, uredski i školski pribor i još razni drugi fotoproizvodi za koje vam treba samo jedna fotografija razgalit će srca dragih ljudi i uvijek će podsjećati na vas.

Kako naručiti – narudžba je iznimno jednostavna, a naručivati se može online putem cewe.hr stranice, pomoću CEWE mobilne aplikacije i CEWE Fotosvijet desktop programa. U svakom slučaju možete računati na vrhunsku kvalitetu proizvoda sa 100 % jamstva kvalitete.

Ove godine poklonite osmjeh i emocije – poklonite uspomene.

Foto: PR