Kako brzo i jednostavno izraditi CEWE fotoknjigu i sačuvati najljepše uspomene zauvijek

by | 2 travnja, 2024

U digitalno doba uspomene često ostaju na našim telefonima ili nekom od servisa ili uređaja za pohranu. No CEWE fotoknjigom možete sačuvati i oživjeti te uspomene i stvoriti vlastiti fizički album koji će vam donijeti radost sjećanja na posebne trenutke. Uz CEWE, stvaranje fotoknjige postaje jednostavno i zabavno.

Tri su načina izrade fotoknjige: putem aplikacija, fotoprograma ili web-stranica, uz dodatnu opciju asistenta za lagano slaganje fotografija:

  1. Putem aplikacije: preuzmite aplikaciju na svoj telefon i, direktno iz galerije, prenosite fotografije u fotoknjigu, odaberite dizajn stranice i unesite tekst po želji.
  2. Putem desktop fotoprograma: preuzmite program na svoje računalo i uživajte u naprednom dizajnu i prilagodbi svake stranice fotoknjige.
  3. Na web-stranici: Prijavite se na svoj CEWE korisnički račun, odaberite željenu vrstu knjige i započnite s dizajnom.

Ispričajte svoje životne priče i kreirajte vlastitu fotoknjigu već danas jer do 8. 4. svoju fotoknjigu možete naručiti pod posebnim uvjetima gdje po osnovnoj cijeni fotoknjige od 26 stranica možete naručiti fotoknjigu od 50 stranica.

Putem aplikacije – stvarajte u pokretu

Ako ste uvijek u pokretu i svoje fotografije često snimate pametnim telefonom, aplikacija je savršen alat za izradu fotoknjige. Preuzmite aplikaciju na svoj telefon i, direktno iz galerije, prenosite fotografije u fotoknjigu, odaberite dizajn stranica i unesite tekst po želji. Aplikacija je intuitivna i pruža vam punu kontrolu nad dizajnom.

Putem desktop fotoprograma – prilagodite svaki detalj

Ako preferirate rad na računalu, CEWE fotoprogram je idealno rješenje za vas. Preuzmite program na svoje računalo i uživajte u naprednom dizajnu i prilagodbi svake stranice fotoknjige. Odaberite različite predloške, dodajte tekst, efekte i okvire, organizirajte fotografije prema svom stilu i mašti. Fotoprogram nudi iznimnu fleksibilnost i stvara fotoknjige s personaliziranim stilom.

Na web-stranici – brzo i jednostavno

Stvaranje fotoknjige na CEWE web-stranici lagano je i intuitivno iskustvo. Prijavite se na vaš CEWE korisnički račun, odaberite željenu vrstu knjige i započnite s dizajnom. Pretražujte svoju galeriju, povucite i otpustite fotografije na stranice, dodajte tekst po želji i prilagodite izgled svake stranice. Bez obzira na to jeste li početnik ili iskusni dizajner, ova opcija jednostavna je i brza.

Asistent za jednostavno slaganje fotografija

Sva tri navedena načina izrade CEWE fotoknjige pružaju vam mogućnost korištenja asistenta za brzo i jednostavno slaganje fotografija. Asistent automatski slaže vaše fotografije na stranice, a vi možete dodavati i svoje elemente poput teksta ili kreativnih elemenata. Ova je opcija posebno korisna ako imate veliki broj fotografija i želite izbjeći dugotrajno sređivanje i slaganje.

Bilo da koristite aplikaciju, fotoprogram ili web-stranicu, izrada CEWE fotoknjige je jednostavna, zabavna i prilagodljiva vašim potrebama. Neka vam uspomene postanu trajne i uživajte u prelasku iz virtualnog u fizički svijet s jednim klikom.

Također, ne zaboravite da vam CEWE nudi širok izbor kvalitetnih materijala, dizajn predložaka i opcija prilagodbe kako biste fotoknjigu učinili jedinstvenom. Pustite mašti na volju i stvorite vlastitu remek-djelo koje će trajati generacijama.

Ispričajte svoje životne priče i stvorite vlastitu CEWE fotoknjigu već danas jer do 8. 4. svoju fotoknjigu možete naručiti po posebnim uvjetima gdje po osnovnoj cijeni fotoknjige od 26 stranica možete naručiti fotoknjigu od 50 stranica.

Foto: PR

 

Tagovi: