Personalizirani fotokalendari: Jedinstven poklon i način čuvanja uspomena

Naručite personalizirani fotokalendar za svoje najmilije

by | 28 studenoga, 2023

Personalizirani fotokalendari izvrstan su način očuvanja uspomena i divan poklona za drage ljude koji vole klasičan način planiranja te za one starije naviknute na kalendar. Ovo je zbilja lijep poklon koji će uljepšati svaki dom ili ured. U ovom članku upoznat ćemo vas s različitim vrstama fotokalendara, zašto su toliko popularni i kako ih možete koristiti za sebe ili kao poklon voljenima.

Zidni fotokalendari

Ako želite fotokalendar koji će oduševiti sve koji će posjetiti vaš dom ili ured, odaberite jedan od zidnih kalendara, odaberite svoje omiljene fotografije i kalendar će brzo postati pravi zidni dekor! CEWE zidni kalendari spiralno su uvezani i dostupni su u portretnom ili uspravnom obliku, u A2, A3, A4 i A5 formatima. Tu su i dva formata kvadratnih zidnih kalendara: XXL (45 x 45 cm) i kvadratni zidni kalendar (30,5 cm x 30,5 cm).

Stolni fotokalendari

Budite organizirani sa stilom i unesite dašak stila na svoj stol uz jedan od stolnih kalendara, dostupan u panoramskim i portretnim kvadratnim formatima. Na taj ćete način uvijek imati dobar uvid u sve važne obveze i aktivnosti, a uspomene na kalendaru će vas svakodnevno uveseljavati i uljepšati vam dan.

Fotokalendari za pomoć u organizaciji – planeri

Personalizirani fotokalendari u obliku planera također su izvrstan način na koji se možete organizirati kod kuće ili na poslu. Naručite obiteljski CEWE planer, ili iznenadite svoju obitelj ili kolege u uredu novim planerom za bilježenje svih aktivnosti i obveza. 

 

Fotokalendar kao poklon

Ako želite naručiti personalizirani fotokalendar za svoje najmilije, onda mu mudro pristupite. Fotokalendari su prekrasan poklon iz više razloga – mogu se dizajnirati s brojnim dizajn predlošcima, korištenjem clip artova, crteža, oznakom važnih datuma i, naravno, korištenjem vaših omiljenih fotografija.

Savjet: Za još potpuniji izgled poklona svakako odaberite prekrasnu ambalažu. U sredini se nalazi mali prozor u koji možete napisati ime primatelja ili osobnu poruku.

Vrste papira

Kad odlučite stvoriti jedan od personaliziranih kalendara, možete birati između četiri vrste visokokvalitetnog papira. Svaka ima svoje kvalitete i prednosti, pa je važno odabrati je najprikladniju za sebe, na temelju vaših preferencija i potreba.

Mat digitalni tisak: Mat papir obogatit će vaš kalendar djelomičnim mat sjajem i visokokvalitetnim digitalnim tiskom na papiru od 250 g/m².

Vrhunski klasični papir: Za svjež i umjetnički efekt – prikladan izbor papira za sve vrste fotografija. Uz kvalitetan digitalni tisak na papiru od 260 g/m², ovo je ujedno i najbolja opcija ako želite pisati po kalendaru jer vam ovaj izbor omogućuje pisanje bez razmazivanja!

Visokosjajni papir: Papir visokog sjaja dodatno će obogatiti vaš kalendar živim bojama, visokokvalitetnim digitalnim tiskom na papiru od 250 g/m². UV sjajni premaz daje papiru luksuznu debljinu koja dodaje dubinu i kontrast vašim fotografijama – savršeno za šarene fotografije

Sjajni fotopapir: Izniman i elegantan izbor papira, s visokokvalitetnim tiskom fotografija na 230 g/m² papiru, dodat će posebnu notu vašim fotografijama, kako na dodir tako i na izgled.

Reciklirani papir – 350 g/m² 100 % reciklirani papir mat efekta i čisto bijele boje, digitalni tisak na bazi vode.

Odabir bilo kojeg početnog mjeseca kalendara

Kad izradite CEWE kalendar fotografija, on nije ograničen na kalendarsku godinu od siječnja do prosinca – početni mjesec kalendara odabirete po želji, tako da ga možete prilagoditi i za školsku godinu. Također možete uključiti sve praznike u svoj kalendar, a softver za izradu također dolazi s opcijom “Moji unosi” – tako u svoj kalendar možete dodati određeni datum, poput rođendana ili godišnjice. Oni će ostati pohranjeni na vašem korisničkom računu i uvijek dostupni za sve kalendare koje dizajnirate u budućnosti.

Kako naručiti?

CEWE fotokalendar može se naručiti u samo nekoliko klikova na cewe.hr stranici, putem CEWE Fotosvijet foto programa ili putem CEWE mobilne aplikacije (dostupno za Android i iPhone telefone).

CEWE uživa kad podijelite vaše jedinstvene proizvode. Na Instagram, Facebook ili TikTok profilima možete podijeliti sve svoje prekrasne CEWE kalendare fotografija tako da označite CEWE s: @cewehrvatska.

Savjet: Personalizirani fotokalendar fotografija bit će prekrasan poklon za nadolazeće blagdane. Za pojedine formate zidnih kalendara možete naručiti drvenu letvicu za uvez, za još ljepši dojam kalendara.

Želimo vam puno zabave prilikom kreiranja i naručivanja!

 

Fotografije: Leonora Grigat