#over50style koji volimo: inspirativna Carmen Gimeno

by | 13 srpnja, 2023
carmen gimeno stil kombinacije

Carmen Gimeno ne prestaje oduševljavati svojim stylinzima koje svakodnevno dijeli s gotovo 300 000 pratitelja na Instagramu!

Ova 58-godišnja influencerica pokazuje da stil uistinu ne poznaje godine, ali i kako nije potrebna skupa odjeća da biste izgledali chic i osjećali se dobro, pa čak i u njezinim godinama.

Svoje odjevne predmete većinom kupuju u high street dućanima, a među omiljenima joj je Zara, što se može zaključiti iz velikog broja fotografija na kojima je odjevena upravo u odjeću ovog brenda.

Ova Španjolka svojom prepoznatljivom bojom kose osvojila je mnoge žene, a dodatan plus je to što uz svaki styling možete u opisu vidjeti i gdje je kupljen. Svoje outfite prilagođava sebi i uvijek ostaje vjerna svom stilu, no opet, prilagođeni su baš svima.

Time definitivno pokazuje da je  majstorica u kombiniranju klasičnih komada s modernim detaljima. Ono što se ističe kod Carmen i što se i nama posebno sviđa jest njezina sposobnost da pronalazi prave komade koji joj savršeno pristaju i naglašavaju njezinu figuru, i to bez obzira na modnu sezonu.

Ne boji se eksperimentirati s bojama i uzorcima te voli dodati iznenađujuće detalje u svoje kombinacije, a istovremeno je vješta u kombiniranju neutralnih tonova sa živahnim bojama.

Carmen Gimeno izvor je inspiracije za mnoge žene kad su u pitanju modne kombinacije, ali i izražavanje vlastitog stila. Bez obzira na trendove, ona uvijek ostaje vjerna sebi i nosi samo ono u čemu se dobro osjeća te tako postaje inspiracija mnogim ženama.

Izdvojili smo odlične outfite ove poznate modne influencerice koji vam mogu poslužiti kao inspiracija.

Pročitajte: #over50style: Pilar de Arce, modna influencerica koja osvaja bezvremenskim i chic stilom 

Carmen Gimeno – besprijekoran #over50style

Foto: Instagram, naslovna: @carmen_gimeno