CARMEN ELECTRA ODJENULA Severininu haljinu za “Zlatne globuse”

by | 9 siječnja, 2018

Ljepotica koju pamtimo još iz dana “Baywatcha” pokazala je kako se stvarno nije previše promijenila. Na crvenom tepihu afterpartyja dodjele Zlatnih globusa, Carmen Electra zablistala je u elegantnoj i raskošnoj haljini s potpisom Matije Vuice donosi portal 100posto.hr

Haljina je svakako u prvi plan stavila liniju tijela, naglasivši struk i dekolte, a otvorena leđa dodatno su dala pravu dozu seksepila. Boja kože idealno je upotpunjena bogato ukrašenim našivima crnih šljokica i perlica, a odličan je element i detalj na ramenima s tilom i perlicama.

Cijela haljina zaokružena je kratkim šlepom, idealnim za crveni tepih. Carmen je ostavila naglasak na samoj haljini te svoju dugu kosu podignula u nehajan konjski rep, a jaki smokey eyes i nude usne dali su pravu dozu profinjenosti večernjem looku.

Od detalja je uskladila dijamantni nakit u vidu naušnica i statement prstena, a clutch crna torbica sa šljokicama bila je točka na i cijele kombinacije. Odličan look i, očekivano, fantastična haljina s hrvatskim potpisom.

IZVOR: 100POSTO.HR