Čarapna pustolovina

by | 23 studenoga, 2020

Prva dječja slikovnica iz serije “Zaviri u priču” je napokon predstavljena. Radi se o slikovnici “Čarapna pustolovina”. Autorica ove pustolovne slikovnice je Mirna Gott, a za ilustracije je zaslužna Lidija Kraljević.

Jako smo zadovoljne reakcijama klinaca! Sve ih je zanimalo – slikovnica, čarapice, lutke i kazalište! To nas najviše veseli, jer su djeca naša publika i za njih to radimo. Nastavljamo dalje!”, istaknule su autorice.

Predstavljanje je održano na otvorenom zbog već svima poznate epidemiološke situacije, a malena publika bila je oduševljena što je sve bilo u dječjem parku. Kćeri autorica pročitale su priču znatiželjnim budućim lovcima na odbjegle čarape, nakon čega su se Mirna i Lidija predstavile te djeci ispričale kako nastaje slikovnica. Djeca su zatim sa štrika skidala čarapice i otkrivala blago u njima.

“Čarapna pustolovina” prvi je projekt ovog kreativnog dvojca, koji igrom slučaja dijeli kućnu adresu i pregršt kreativne energije, pa je tako priča predstavljena i u obliku minijaturnog lutkarskog kazališta, kojim su također upravljala upravo djeca.

Više informacija potražite na društvenim mrežama projekta Zaviri u priču: Čarapna pustolovina.