Camila Cabello slavi obline na svome tijelu i time šalje snažnu poruku

U TikTok videu dijeli snažnu poruku o pozitivnosti tijela

by | 20 srpnja, 2021
camila cabello

Camila Cabello na odličan način pokazuje svoje pravo tijelo! I upravo je ona dokaz koliko svi moramo biti ponosni na svoje tijelo, kakvo god ono bilo. Camila je podijelila TikTok video u kojem bez zadrške pokazuje svoje tijelo i obline – konkretno, trbuh u sportskom grudnjaku i govori koliko je sretna jer je normalna i stvarna žena zahvalna na svom tijelu.

“Trčala sam parkom i gledala svoja posla, trudeći se biti u formi i zdrava. Nosila sam top koji otkriva trbuh i nisam ga uvlačila. Jer trčala sam kao normalna osoba koja ne uvlači trbuh cijelo vrijeme. I pomislila sam: ‘K vragu’. No onda sam podsjetila samu sebe da je ratovanje sa svojim tijelom tako zastarjela stvar. Zahvalna sam na ovom tijelu koje mi dopušta da radim što trebam. Mi smo stvarne žene s oblinama, celulitom, strijama i masnim naslagama. I moramo ih imati, dušo”, rekla je pjevačica u videu.

Kao odgovor na video, pjevačica je dobila puno pozitivnih komentara i oduševljenje svojih pratitelja, a mnogi su je nazvali “uzorom” za prikazivanje stanja stvarnim kakvo jest. Cabello je u videu zapjevala i pjesmu pokojne soul-dive Arethe Franklin “Giving Him Something He Can Feel” (“Daj mu nešto što može osjetiti”).

Camila je poznata po otvorenosti u pogledu pozitivnosti tijela. Još u kolovozu 2019. napisala je snažnu poruku na Instagramu pozivajući se na nerealne tjelesne standarde: “Ovo pišem za djevojčice poput moje male sestre koje odrastraju na društvenim mrežama. One stalno vide uređene slike i misle da je to stvarnost i norma te da tako mora biti. Nije. Lažno je. A FAKE postaje nova stvarnost.”

Nadodala je: “Imamo potpuno nerealan pogled na žensko tijelo. Djevojke, celulit je normalan. Masnoća je normalna. Lijepo je i prirodno.”

Podržavamo svaki istup slavnih osoba koji pokazuje koliko treba cijeniti vlastito tijelo takvo kakvo jest – i sa svim strijama, celulitom i ostalim.

Žene, cijenite same sebe i budite zahvalne na svome tijelu!

@camilacabello

i luv my body

♬ original sound – Camila Cabello

Camila Cabello također je iskrena u pogledu svog mentalnog zdravlja pa je tako u članku za magazin WSJ prošle godine podijelila svoja iskustva s anksioznošću i opsesivno-kompulzivnim poremećajem. Javno je objavila borbu protiv mentalnog zdravlja jer su društveni mediji iznosili drugačiju priču. Tada je istaknula da društvo teži nedostižnom savršenstvu – društveni mediji mogu učiniti to da se osjećate da morate biti savršeni. Sve manje od toga je znak slabosti, ali ključna je borba i poduzimanje koraka koje će pomoći u ozdravljenju.

FOTO: Frazer Harrison/Staff Getty Images Entertainment via Getty Images