Uz ostala događanja, ova dva buvljaka nikako ne želite propustiti ovaj vikend

by | 26 svibnja, 2023

Uz sva ostala događanja koja su uvelike krenula u gradu Zagrebu, buvljaci su mjesta koja vikendima nikako ne propuštamo!

Ako imate viška odjeće ili možda želite obnoviti svoju garderobu, svakako razmislite o tome da date priliku ovim eventima. Proljetno i ljetno vrijeme savršena je prilika da ih obiđete, a samim time i da se uključite u održiv način nošenja i proslijeđivanja odjeće nekom drugom.

Ovaj vikend posjetite Najs Mojo Buvljak second-hand odjeće i vinyla te Buvljak by Dronjak koji je 13. svibnja bio odgođen na sutrašnji datum. Na njemu ćete pronaći unikatne komade za ljeto i rukotvorine domaćih dizajnera.

Iskoristite sunčan dan ove subote i uputite se na jedno, ili na oba ova mjesta. Detalje donosimo u nastavku!

Pročitajte: Chic stil: imamo modne i stilske ideje za svaki dan u tjednu 

Dva buvljaka u Zagrebu koja ne propuštamo

Najs Mojo Buvljak: second-hand fashion & vinyls

Najs Mojo buvljak održat će se na terasi Mojo bara, poznatoj lokaciji na početku Martićeve! Vrijeme? 10-18 sati, 27. 5. (subota).

Uz DJ ekipu iz @natrag.u.disco koja je ovog puta zadužena za dobru atmosferu, desetak izlagača second-handa prodavat će selektiranu mušku i žensku second-hand odjeću, obuću i modne dodatke.

Ako želite popuniti svoju kolekciju ploča must-have izvođačima za to se pobrinuo Freebird Music Shop, najvećeg second-hand record store u Hrvatskoj i šire. Na Najs Mojo buvljaku imat će svoj pop-up s vinyilima po promotivnoj cijeni već od 9 centi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Najs. (@najs.buvljak)

buvljak zagreb

Buvljak by Dronjak

Zaputite se ovog vikenda u Ilicu 73 (preko puta Britanca) i ugrabite unikatne komade za ljeto, rukotvorine naših dizajnera i ne zaboravite izabrati koju sitnicu za uređenje svog doma.

Na e-mail [email protected] pošaljite ime pod kojim izlažete, fotku/link kako bi organizatori znali što izlažete i napišite vam mjesta treba. Kao i uvijek, možete donijeti svoje štendere, stol, stolac i što god drugo vam padne na pamet. Cijena mjesta za izlaganje je 7 €, a mjesto na kojem vas čeka i stol je 10 €.

Broj stolova je ograničen.

Vrijeme: Subota, 27. svibanj, u 11 sati

Mjesto: Ilica 73

buvljak by dronjak

Foto i izvor: FB, Unsplash