Ne propustite dva odlična buvljaka u Zagrebu. I to već ovog vikenda

by | 10 ožujka, 2023
buvljak zagreb

Iz tjedna u tjedan donosimo adrese za buvljake na kojima ćete pronaći jedinstvene komade za sebe. Oni su sad već postali dio naše kulture, pa je malo reći da ih obožavamo!

Polovica mjeseca ožujka lagano kuca na vrata, a proljeće nam je nadohvat ruke. Topli dan i sunce ponovno će nas izmamiti izvan kuća, a tada je idealno vrijeme za popiti kavicu u dobrom društvu i posjetiti jedan od dva buvljaka koji se održavaju ove subote u gradu Zagrebu.

M.O.T.H. Vintage buvljak čeka vas na adresi Vlaška 10 s pregršt basic stvari za svakodnevno nošenje – od košulja, trapera, balonera… Tu je i buvljak koji organizira Kulturni centar Mesnička na adresi Kranjčevića 16a.

Ne sumnjamo da će svaki od njih biti odličan i poseban, a u nastavku donosimo i sve detalje:

Buvljaci u gradu Zagrebu

M.O.T.H. Vintage

Dana 11. 3. od 11 sati održat će se još jedan @m.o.t.h._vintage pop-up event na već poznatoj adresi @filteraj.zg u Vlaškoj 10 u Zagrebu.

U ponudi ćete naći bezvremenske klasike i kvalitetne basic stvari od trapera, košulja, kožnih jakni, uvijek popularnih balonera te kožnih torbica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by M.O.T.H. vintage (@m.o.t.h._vintage)

KCM Buvljak

Udruga KCM poziva vas na četvrto izdanje buvljaka na novoj adresi Kranjčevićeva 16a, i to već ove subote, 11. 3. 2023. u vremenu 11-16 sati. 

“Dođite, družite, kružite, prodajte, razmjenjujte, nazdravite, upoznajte, pitajte, sudjelujte…”, kažu organizatori!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KCM (@kulturni_centar_multimedia)

Foto: Instagram, naslovna:  @M.O.T.H. Vintage