Vikend-buvljaci koje ćemo zasigurno posjetiti ovaj vikend

by | 8 prosinca, 2023
buvljak zagreb

Ovaj predblagdanski vikend donosi nam nešto posebno – nove lokacije buvljaka u srcu Zagreba!

Kao uvod u posljednji mjesec u godini, prosinac, ove adrese postat će omiljena odredišta ljubitelja održive mode.

Kupnjom rabljene odjeće, pružate joj novi životni ciklus te istovremeno smanjujete potrebu za proizvodnjom nove odjeće, a isto tako to je povoljnija opcija nego u klasičnim dućanima, što znači da možete obogatiti svoj ormar kvalitetnim komadima bez da puno potrošite.

Buvljak u prosincu u gradu Zagrebu

HUSH HUSH Market

Jedan od najdugovječnijih i time najuspješnijih izložbeno-prodajnih sajmova i ovog se prosinca vraća u svoj omiljeni atrij Muzeja suvremene umjetnosti u Zagrebu. Kroz dva dana izlaganja, 9. i 10. prosinca, od 11 do 19 sati HUSH HUSH market će svim posjetiteljima pružiti priliku da podrže rad talentiranih dizajnera i umjetnika iz Hrvatske i regije te uživaju u kupnji i blagdanskom darivanju.

Dvanaesto izdanje popularnog događanja donosi 41 originalan i zanimljiv brend, a moći ćete pronaći odjeću, torbe, umjetnički nakit, ukrasne predmete za dom od keramike i drveta, ilustracije, prirodnu kozmetiku te igračke za najmlađe.

Nastao iz potrebe kreativaca, dizajnera i umjetnika za prezentacijom široj publici, HUSH HUSH market želi podsjetiti na važnost podrške lokalnoj ekonomiji, malim brendovima i njihovim limitiranim serijama proizvoda, ali i potaknuti povezivanja kupaca s umjetnicima i razmjenu ideja i iskustava. Osim kao mjesto s najkreativnijim poklonima, HUSH je omiljen i zbog iznimno pozitivne atmosfere koja cirkulira među posjetiteljima i izlagačima.

Vrijeme: subota i nedjelja 9. i 10. prosinca, od 11 do 19 sati

Mjesto: Muzej suvremene umjetnosti, Avenija Dubrovnik 17

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HUSH HUSH market (@hushhushmarket)

Zimski backyard buvljak

Vrijeme: subota 9. prosinca, od 12 do 18 sati

Mjesto: AKC Medika, Pierottijeva 10

U subotu, 9. prosinca dođite na još jedan buvljak u dvorištu i prostorijama AKC Medike. Kupujte, prodajte, zamijenite ili poklonite odjeću, obuću, rukotvorine, ploče, kazete, fanzine, što god mislite da vam je viška.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by akc.attack (@akc.attack)

Marinski pop-up

Vrijeme: subota 9. prosinca, od 11 do 18 sati

Mjesto: Botaničar, Trg Marka Marulića 6

Pročitajte: Pet modnih trendova za 2024. koje Francuskinje nose već sad 

Foto: Instagram, Firn iStock/Getty Images Plus via Getty Images