Četiri odlična buvljaka i sajma u Zagrebu koja morate posjetiti

by | 7 prosinca, 2022
buvljak i sajam zagreb

Buvljak i humanitarni sajmovi točno su ono što nam nedostaje za upotpuniti čaroliju blagdanskog vremena. Uz to, savršena su prilika za to da uhvatite poneki dobar komad za sebe ili za poklon dragoj osobi.

Ovog nadolazećeg vikenda osim u Adventu u našem glavnom gradu, možete uživati u četiri odlična buvljaka i sajma. Izdvajamo HUSH HUSH Market gdje će biti čak četrdesetak izlagača sa svojom ponudom odjeće i modnih dodataka i Brzi buvljak x @brzeguze s ponudom party second-hand odjeće.

Ne propustite i Božićni sajam by ArtiZanat koji će ponuditi nakit, ukrase, home decor, kozmetiku, ilustracije, biljke i biljni proizvodi, i na kraju, ali ne manje važan – Humanitarni božićni buvljak – čije će se donacije iskoristiti za kupovinu božićnih poklona za djecu koja žive u teškim uvjetima.

Evo detaljnog popisa buvljaka i sajmova u Zagrebu

HUSH HUSH Market #10

U Zagreb dolazi deseto izdanje HUSH HUSH marketa! HUSH HUSH market #10 koncipiran je kao izložbeno-prodajni sajam na kojem će se predstaviti četrdesetak izlagača. U dva dana kreativnog sajma od 10. do 11. prosinca u Muzeju suvremene umjetnosti zaljubljenici u modu, dizajn i umjetnost moći će upoznati naše ponajbolje dizajnere i umjetnike, počastiti se odjećom i modnim dodatkom ili pronaći originalan poklon.

Vrijeme i mjesto: 10. i 11. prosinca, od 11 do 19 sati; Muzej suvremene umjetnosti, Avenija Dubrovnik 17.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HUSH HUSH market (@hushhushmarket)

Brzi buvljak x @brzeguze: party second-hand odjeća

Party i ostala warm-up oprema za finale ove godine i potencijalno najbolju ovogodišnju noć. I kad kažu warm-up, misle na sve što vam treba za festive sezonu, od inspiracije za odgovor na pitanje “What’s your drink of choice?” pa sve do vlastitog (ružnog) božićnog pulovera.

Mjesto i vrijeme:  Lemon Market, omiljena zagrebačka terasa za Najs buvljake, Orljavačka ulica 3. Nedjelja, 11. 12. 2022. od 10:00 do 14:00.
Očekujte 15-ak izlagača s muškom i ženskom odjećom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @brzeguze

Božićni sajam by ArtiZanat

Mjesto i vrijeme: 10. i 11. prosinca, od 11 do 18 sati; Bustan Bar, Varšavska ulica 8.

Od A(rta) do Z(anata) – nakit, ukrasi, home decor, kozmetika, ilustracije, biljke i biljni proizvodi, modni dodaci…

U pripremi su i radionice – poklonite si par sati opuštanja i otkrijte radost stvaranja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ArtiZanat (@art.i.zanat)

Humanitaran božićni buvljak

Podržite inicijativu projekta Qanah koja organizira božićni buvljak koji će se održati u prostoru u Španskom (Gustava Krkleca 3). Radno vrijeme buvljaka je dvokratno:

Srijeda, 7. 12., 10 – 13 sati, 16 – 19 sati
Četvrtak, 8. 12., 10 – 13 sati, 16 – 19 sati
Petak, 9. 12., 10 – 13 sati, 16 – 19 sati
Subota, 10. 12., 10 – 14 sati

Na buvljaku možete pronaći božićne dekoracije, zimske jakne, čizme, svečane haljine i još puno toga. Sve novčane donacije prikupljene na buvljaku bit će korištene za božićne poklone za djecu koja žive u teškim uvjetima.

Foto: Instagram, naslovna: @hushhushmarket