I ovog vikenda čekaju vas dva buvljaka u gradu Zagrebu, evo detalja

Style&Wings i Vintage Bazaar

by | 11 studenoga, 2022
buvljak zagreb

Buvljaci su sada postali prihvaćeni kao nikada dosad, a gotovo svaki vikend možete uživati na novim adresima i odabrati za sebe second-hand i vintage komade. Kako to biva, i ovog vikenda zapišite dvije adrese u svoj rokovnik i posjetite cool buvljake.

Prvi je Style&Wings koji se održava na adresi Prilaz Gjure Deželića 27, a drugi je Vintage Bazaar u Botaničaru. Svaki poseban, drukčiji – ali i točno onakav kakvog se isplati posjetiti. Rezervirajte svoje vrijeme i ove subote, a donosimo i detalje:

Style&Wings

Pronađite svoje nove najdraže jesenske komade na modnom buvljaku Style&Wings ove subote, 12. studenoga između 11 i 14 sati. Adresa: Prilaz Gjure Deželića 27, Zagreb. Ulaz je slobodan za sve!

Na ovom buvljaku moći ćete pronaći second-hand i vintage komade iz ormara poznatih influencerica, modela i fotografkinja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Style&Wings (@styleandwings)

Vintage Bazaar Botaničar

Mjesto i vrijeme: Botaničar, 12. studenoga, 12-18 sati

“Očekujte probranu zimsku vintage selekciju iza koje stoje Deee Vintage i MAU MAU – naguštajte se puno vunenih pulovera, kaputa, traperica, sakoa, ekokrzna, retro haljina, košulja i otkačenih modnih dodataka! Deee Vintage je raznolika vintage selekcija brendirane i no logo sartorijalne odjeće i posebnih modnih dodataka – od 60-ih do prve polovice 90-ih. Iza Deee Vintage stoji Talijanka Divna Ivic, koja se godinama strastveno bavi sakupljanjem i istraživanjem posebnih komada po buvljacima i nepoznatim malim dućanima diljem svijeta. Većina izabrane garderobe dolazi iz Italije, Francuske, Njemačke, Amerike i Ex-Yu. MAU MAU je rijetka ptica sa zagrebačkog kolekcionarskog neba koja godinama posuđuje vintage komade iz bogatog fundusa za filmove i snimanja te je redoviti gost na velikim Bazaar eventima sada u KCM-u, u manjoj postavi s probranim komadima za jesen i zimu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @deee_vintage_selection

Foto: Instagram, @mau____mau