Dva poznata buvljaka u gradu na kojima provodimo sunčanu subotu

by | 7 lipnja, 2024

Buvljaci su postali puno više od običnih mjesta za kupovinu – oni su sada centar društvenog života i nezaobilazna vikend-odredišta!

Svaki tjedan donosi nove lokacije za buvljake i sajmove, a isto nas čeka i u lipnju. Nadolazeći vikend nije izuzetak, s mnoštvom novih adresa koje vrijedi posjetiti. Od toga trenutačno izdvajamo dvije adrese na koje se valja uputiti jer poznati buvljaci opet će oduševiti sve posjetitelje svojom ponudom.

Ovi događaji nisu samo prilika za kupovinu; oni su prilika da podržite održivost i promovirate ponovnu upotrebu raznih stvari.

Ali, uz to, buvljaci postaju mjesta gdje koja su popularizirala druženja i razmjenu ideja te je upravo i to jedan od razloga zašto ih apsolutno volimo!

Buvljaci u lipnju u gradu Zagrebu

Ful Kul buvljak

Omiljeni i najpoznatiji buvljak u gradu stiže i ovog vikenda! Ove subote, 8. 6. 2024. u vremenu od 10:00 do 17:30 na staroj adresi Boogaloo – Ulica grada Vukovara 68 (ulaz iz Ulice Ivana Lučića).

I ovaj vikend čeka vas zamjena, kupnja i prodaja svega – od odjeće, obuće, nakita, rukotvorina, gramofonskih ploča, CD, DVD, stripovi, posteri, knjige, instrumenti i ostala pomagala.

Buvljak by Dronjak

U subotu, 8. 6. od 10:00 do 16:00, u dvorištu preko puta Britanca (Ilica 73), čeka vas više od 40 izlagača koji izdvajaju svoje najbolje ljetne komade! Ulovite cool second-hand/vintage kombinacije, pronađite modne dodatake i unikatne rukotvorine koje ćete nositi na plažu ili dekoracije koje će uveseliti vaš dom.

Ne propustite ovaj pre-summer buvljak jer smo sigurni da vas čeka puno toga lijepog!

Pročitajte: Najpopularnije sandale 2024. koje izgledaju dobro bez obzira na to jeste li u 20-ima ili 60-ima 

Foto: Instagram, FB