Nove adrese buvljaka i ovog vikenda stižu u Zagreb

by | 15 lipnja, 2023
buvljak zagreb

Novi vikend, nove adrese buvljaka koje stižu u grad Zagreb!

Ako ste u potrazi za novim komadom odjećom taman sad pred ljeto, ovo je zasigurno dobra prilika da ga i nabavite. Iz tjedna u tjedan pratimo nove adrese buvljaka i, ono što je odlično, svaki vikend ima ih sve više. Osim onih koje pratimo i znamo već da su aktualni, poput Tuluma razmjene odjeće, ovaj vikend ne propustite i Mini show off, gdje možete podržati domaće kreativke. Uz to, tu je i buvljak Party-Košulja, gdje vas čekaju izlagači muške i ženske vintage i second-hand odjeće party asortimana.

Ipak, imajte na umu da i ovu odjeću kupujete pametno, to jest da bez obzira na cijenu ne gomilate nepotrebne predmete u svom ormaru. A ako pak imate viška svoje odjeće koja je još uvijek dobra za nošenje, razmislite o mogućnosti da je ponudite na buvljacima i proslijedite dalje u dobre ruke!

Kad se točno održavaju buvljaci ovog vikenda i gdje, provjerite u našem tekstu u nastavku.

Pročitajte: Ljetni shopping: “eco-friendly” tkanine za prozračno i ugodno ljeto 

Nove adrese buvljaka u gradu Zagrebu

Mini show off – Ljeto nam se vratilo

Mini show off buvljak čeka vas ove subote 17. 6., subota, na stalnoj adresi, Krvavi most 2/III od 11 do 18 sati. Dođite i podržite regionalnu kreativnu i umjetničku scenu te šest domaćih kreativki.

buvljak zagreb

Buvljak Party Košulja – vintage i second-hand festivalska odjeća

Na ovom buvljaku čeka vas 15-ak izlagača muške i ženske vintage i second-hand odjeće party asortimana. Plan je ovim buvljakom otvoriti ljetnu sezonu s okupljanjem mase ljudi u party košuljama, a kasnije i na partyju.

buvljak zagreb

Tulum razmjene odjeće

U udruzi Vestigium ova razmjena odjeće održava se svake subote, a pravila su takva da donesete maksimalno 10 svojih stvari (što uključuje i par cipela, torbu, ruksak, kapu) koje ne koristite, a u odličnom su stanju!

Mjesto i vrijeme: od 10 do 12 sati u prostoru inspirativne udruge Vestigium na Vrbanima, Rudeška cesta 142.

buvljak zagreb

Foto i izvor: FB. nito100 iStock/Getty Images Plus via Getty Images