Burt Reynolds mogao bi postati beskućnik

by | 4 kolovoza, 2014

Nekad najveća glumačka zvijezda Burt Reynolds, poznat po ulogama u hit filmovima “Smokey And The Bandit”, “Deliverance”, “The Cannonball Run”, “The Longest Yard”, bio je također i najplaćeniji glumac i zarađivao milijune kao od šale.

burt reynolds

No, čini se kako su ti dani daleka prošlost za danas 78-godišnjeg Reynoldsa, koji trenutno prolazi kroz pravu financijsku katastrofu, pa bi mogao postati i beskućnik.

Posljednjih se godina Reynolds borio s odvikavanjem od alkohola, ima ugrađenu premosnicu, podvrgnut je operaciji leđa zbog ozljeda zadobivenih u filmskim vratolomijama… A sada mu prijeti opasnost da će izgubiti svoje golemo imanje na Floridi zbog velikih dugova i niza loših ulaganja, koji su ga doveli pred bankrot…Po drugi put.

Prvo je gotovo ostao bez svega nakon razvoda od glumice Loni Anderson prije 20 godina. Ona je nedavno dobila sudski spor u kojem traži od Reynoldsa da joj isplati 58 tisuća funti koje su ostale neisplaćene nakon njihovog gorkog razvoda 1994. No, Burt jednostavno nema taj novac.

“Ovo je tužna situacija za nekoga tko je nekoć imao milijune obožavatelja i debeli bankovni račun”, rekao je glumčev prijatelj.

Glavni problem je što je Reynolds uložio svoj novac u niz loših projekata. Vlasnik je američke nogometne ekipe “Tampa Bay Bandits” koji su doživjeli fijasko već nakon tri sezone, a njegov noćni klub “Burt’s Place” u Atlanti zatvorio se nakon samo jedne godine rada. Kupio je veliko zemljište u Floridi, nazvao ga “Burt’s Ranch” i pretvorio ga u filmski studio, gdje su snimljeni i prizori za”‘Smokey And The Bandit”, zatim je otvorio i lanac restorana dijelom Amerike, ali sve je to neslavno propalo.

Izvor: dnevnik.hr

Foto: YouTube