BURGER KING napokon u metropoli!

by | 10 lipnja, 2015

Zadovoljstvo nam je najaviti otvorenje potpuno novog BURGER KING® restorana u Arena Centru u Zagrebu. Bit će to prva poslovnica BURGER KING® u gradu Zagrebu, smještena u jugozapadnom dijelu grada u Arena Centru poznatom po vrhunskom doživljaju kupnje u Hrvatskoj, čemu će dodatno pridonijeti i restoran BURGER KING® koji će gostima pružiti priliku uživanja u ​​raznolikoj paleti okusa po povoljnoj cijeni.

Sa sjedištem u Zagrebu, restoran sa 100 sjedećih mjesta, stvorit će oko 30 novih radnih mjesta, uključujući i 5 voditeljskih pozicija. Kompletno osoblje bit će osposobljeno kako bi zadovoljili visoke standarde pružanja kvalitetne usluge i obroka Burger KING® gostima.

“Oduševljeni smo otvorenjem restorana BURGER KING® u Arena Centru u Zagrebu, pogotovo jer će to biti naš drugi BURGER KING® restoran u Hrvatskoj. Prvi BURGER KING® otvoren je na Odmorištu Draganić 2014. godine i veliko nam je zadovoljstvo otvaranje drugog po redu upravo na ovom mjestu u Hrvatskoj te djelovanju u narednim godinama koje dolaze”, dodao je Hermann Ircher, CCO, Marché International, franšize od BURGER KING® u Hrvatskoj.

Tomislav Dekalić, direktor Arena Centra, nastavio je: “Sa zadovoljstvom pozdravljamo otvorenje prvog Burger KING® u u Arena Centru. Ovo je prvi restoran Burger King u jednom hrvatskom shopping centru i praktički prvi u samom gradu Zagrebu čime je dodatna proširena ponuda za naše kupce jednom globalnom priznatom markom. Arena Centar se profilirao kao ne samo najpopularnija destinacija za shopping i zabavu među Zagrepčanima, već je prepoznat i s poslovne strane kao centar s najkvalitetnijom ponudom brandova čime se profilirao kao omiljeno odredište za ulaz novih brandova na hrvatsko tržište.”

Interijer poslovnica BURGER KING® krasi moderan dizajn koji stvara “toplo” okruženje u čijem uređenju su korišteni prirodni materijali, svijetle palete boja te komplementarna rasvjeta s pripadajućim grafički oslikanim zidovima prikaza hrane i udobnim sjedećim mjestima za goste.

Tagovi: