BUDITE ZVIJEZDA LJETA! Inspirirajte se frizurama nekih od najslavnijih dama i zablistajte

by | 12 srpnja, 2016

Ljeto, sunce, more, sol, vrućina i vlaga ne moraju biti užas za vašu kosu…
Zapravo, sve ove faktore možete okrenuti u svoju korist, a od ovih zvijezda naučite i kako.

Selena Gomez

Kada vam se kosa od vlažnog zraka nakovrča, vi ju razbarušite još više! Prebacite svu kosu na jednu stranu, dobro ju poprskajte suhim šamponom i ponovno razdijelite na uobičajen način. Spremni ste za dan!

A photo posted by Selena Gomez (@selenagomez) on

Solange Knowles

Vaša kosa je prirodno kovrčava? Poigrajte se njome, baš kao što to radi Solange Knowles! Raščešljajte vrhove najobičnijim češljem da bi izgledala divlje (još i više no inače) i obavezno svakodnevno koristite neki preparat za ovlaživanje kako bi uvijek bila zdrava i hidratizirana.

Rihanna

RiRi sve boje kose savršeno stoje, a razbarušene kovrče samo ju čine još ljepšom. Za ovakvu frizuru potreban vam je dobar figaro i malo strpljenja. Stilizirajte svoju kosu, a potom ju razbarušite rukama. Pazite da ne pretjerate!

A photo posted by badgalriri (@badgalriri) on

Jillian Hervey 

Ako želite izgledati kao urbana lavica, ugledajte se na Jillian Hervey. Pustite svoje kovrče da slobodno padaju, ali dobro pazite da one uvijek budu savršeno njegovane, bez ispucanih vrhova i neurednog izrasta!

Georgia May Jagger

Manekenka i stilski kameleon Georgia May Jagger prebacila je kosu na jednu stranu, što je frizura koja nikada ne izlazi iz mode. Podsjetnik: vrhove raščešljajte kako biste kosi dali dodatnu punoću!

Ariana Grande

Ako vam je kosa jako dugačka, a od vlage se nakovrča, jednostavno je zavežite u konjski rep. Upotrijebite sprej za teksturu kako biste svojoj kosi dali punoću i definiciju.

Zendaya

Bila dugačka ili kratka, frizura ove djevojke s naslovnice je uvijek savršena. Poigrajte se volumenom vaše prirodne kose omatajući samo neke od pramenova oko figara. Za veliko finale, prstima prođite kroz kosu i razdvojite pramenove.

A photo posted by Zendaya (@zendaya) on