Brooke Shields otkrila svoju neuobičajenu rutinu za formiranje savršenih obrva

Rutina koju ne podržavaju make up artisti

by | 27 prosinca, 2021

Brooke Shields, osim po ulogama u brojnim filmovima i serijama koje je utjelovila, poznata je i po svojim gustim obrvama, koje su već posljednjih nekoliko godina apsolutni hit.

No, došlo je i vrijeme da saznamo tajnu koja se krije iza njih. Nedavno je glumica na svom Instagramu otkrila sve trikove za guste obrve koje ona svakodnevno prakticira. Umjesto olovke za obrve, koristi grafitnu olovku za crtanje koju inače nije praksa koristiti na koži, niti je odobravaju make-up artisti i dermatolozi. Budući da olovka sadrži grafit, nerijetko zna ostati na koži i duže od jednog nanošenja, a možete dobiti i reakcije na koži ili očima, pogotovo ako je koristite odmah nakon što ste počupali obrve. Nakon toga, održava rutinu obrva relativno jednostavnom – nanosi pomadu za obrve kako bi ih držala na mjestu i završava rutinu. Budući da ih ne čupa i ne pridaje im previše pažnje, već ih održava prirodnima, možda je to najbolja lekcija koju možemo izvući iz njezine rutine za održavanje obrva.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Brooke Shields (@brookeshields)


Ako ikad poželite isprobati ovakvu tehniku i na sebi, sjetite se da s razlogom postoje i specijalizirane olovke za obrve koje stvaraju educirani ljudi, kemičari, koji testiraju proizvod prije puštanja u prodaju kako biste bili sigurni da nećete imati negativnih reakcija na području oko očiju. Naš savjet je da se obratite stručnjacima koji će znati koji će oblik obrva najbolje pristajati vašem licu.

Foto: Theo Wargo via Getty Images