Broj 1 tretman u svijetu za uklanjanje celulita – Med Contour Multipower

by | 30 ožujka, 2016

Poliklinika Bagatin prva je u svijetu predstavila najnoviji tretman za oblikovanje tijela i uklanjanje celulita Med Contour Multipower

Ana Begić

Ana Begić

Stiže nam vrijeme kada nosimo sve manje odjeće, a celulit postaje najgori neprijatelj svakoj ženi. Nastanak ružne narančine kore na bedrima, stražnjici, trbuhu, iznad koljena i drugim dijelovima tijela uzrokovan je nezdravim načinom života, a uklanjanje ovog mrskog neprijatelja često se čini kao nemoguća misija.

Celulit se može smanjiti kremama, no njihov efekt je kratkotrajan budući one zaglađuju samo površinski sloj kože. Zdrava prehrana i redovita tjelovježba iznimno su korisne za organizam i figuru, no te metode samo smanjuju vidljivost celulita jer je njegova pojava najčešće genetski uvjetovana i nije povezana s debljinom. Celulit ne bira – pojavljuje se kod žena svih dobi, rasa i težina. Ako se ne tretira, on se pogoršava.

Indira Levak

Indira Levak

Što pomaže?
Kombinacija zdrave prehrane, tjelovježbe i efektivnog tretmana. Poliklinika Bagatin prva je u svijetu predstavila najnoviji tretman za oblikovanje tijela i uklanjanje celulita Med Contour Multipower. Riječ je o uređaju najnovije generacije u svojoj kategoriji koji kombinira ultrazvuk i radiofrekvenciju u cilju efikasnog, sigurnog i bezbolnog nekirurškog preoblikovanja tijela, uklanjanja celulita i zatezanja kože. Inovativni Med Contour Multipower posjeduje čak četiri aplikatora: za uklanjanje masnih nakupina i razbijanje celulita“Body shape”, za zatezanje i učvršćivanje kože “Body shape & tight”, za limfnu drenažu “Drainage” i poseban aplikator za tretiranje kože lica “Face lifting”.
Za vrijeme Med2Contour tretmana zajedno djeluje snaga ultrazvučne terapije, radiofrekvencije, limfne drenaže i vakuuma. Na površini kože neće biti nikakvih posljedica, a tretman je potpuno bezbolan. Rezultati se vide odmah nakon prvog tretmana, a daljnji gubitak centimetara nastavlja se u sljedećih nekoliko tjedana. Nema rezova, boli ni oporavka, a rezultat je zategnuto i lijepo oblikovano tijelo.

Ivana Husar Mlinac

Ivana Husar Mlinac

Kako izgleda tretman?
Tretman započinje otvaranjem limfnih čvorova. Nakon što se potakne rad limfnog sustava, kreće se u borbu s masnim stanicama ugodnom, toplom masažom uz pomoć najnaprednije oblikovanog aplikatora „Body shape“. Nježnim pokretima se zagrije tretirano područje te se uz pomoć faze kompresije i dekompresije djeluje na stvorene mjehuriće u međustaničnoj tekućini koji će svojom implozijom oštetiti masne stanice te omogućiti njihovu dugotrajnu eliminaciju. Nakon glavnog tretmana, klijentima se radi limfna drenaža kako bi se uništenim masnim stanicama olakšao put kroz limfni sustav.

Ako se želite do ljeta riješiti tvrdokornog celulita, sada je vrijeme za odlazak na tretmane. Za više informacija o Med Contour Multipower tretmanu slobodno se obratite osoblju Poliklinike Bagatin telefonski na 01/46 10 225 ili mailom na [email protected].

Med Contour Multipower

Tagovi: