Britney Spears na svom Instagramu otkrila zašto objavljuje fotografije u toplesu

Fotografijama u toplesu pjevačica želi vidjeti sebe u svom "najčišćem" obliku

by | 18 kolovoza, 2021
britney spears, fotografije, toples

Nakon niza fotografija u toplesu koje je objavila, Britney Spears nastavlja taj niz, ali sada s velikom porukom u kojoj objašnjava zašto objavljuje sebe u toplesu. U dugačkoj poruci najprije je opovrgnula glasine o plastičnim operacijama i trudnoći, a zatim se osvrnula na svoje tijelo.

“Kad je ženi vruće i želi skinuti sloj odjeće… Ne govorim o striptiz-klubu ili na nastupu. Samo u praktičnoj mjeri, kad ste u svom automobilu i shvatite da nosite majicu dugih rukava usred ljeta. Neposredna reakcija svake žene koja je skinula dio odjeće jest da se osjeća prokleto bolje. Stoga i mislite da izgledate bolje. Imala sam milijun nastupa gdje sam to napravila i, na moj užas, ponekad nisam izgledala tako sjajno. Puno puta. Sramotno je, ali u svojoj mašti sam se osjećala odlično”, poručila je 39-godišnja pjevačica.

 

Britney želi vidjeti sebe u svom “najčišćem” obliku

“Htjela sam sebe vidjeti na lakši način, golu, kakva sam i rođena. Kad ponovno pogledam fotografije koje sam objavila, suludo je. Vidjeti sebe u “najčišćem” obliku dokazuje mi da bol, suze i teški tereti nisu ono što ja jesam. Ja sam žena. Lijepa, osjetljiva žena koja treba pogledati sebe u svojem “”najčišćem” obliku”, istaknula je kao glavni razlog objave ovih fotografija.

Pročitajte: Britney Spears progovorila da joj se brane normalno kretanje i trudnoća

U svojoj objavi Spears se osvrnula i na #FreeBritney pokret i zahvalila svim svojim obožavateljima na potpori tijekom godina te napisala da postoji puno dublji smisao pokreta nego što itko može zamisliti. Osim dugogodišnjih obožavatelja, Britney su podržale i brojne slavne osobe poput Mariah Carey, Halsey, Paris Hilton…

Najnoviji post objavila je samo par dana nakon što je njezin otac Jamie Spears i službeno odstupio s mjesta skrbnika. Bitka koja se vodila presudila je u korist Britney, tako da je njezin otac sada napokon odustao od uloge skrbnika koju je zatražio još 2008. godine zbog zabrinutosti za njezino mentalno stanje i od tada on nadzire njezin život. Na sudu u lipnju pjevačica je otvoreno progovorila da želi natrag svoj život jer joj je uskraćeno pravo daljnjeg rađanja djece te da je protiv svoje volje primala lijekove (droga litij – uobičajeni lijek za bipolarni poremećaj) i da se osjeća zlostavljano i usamljeno. Daljnje sudsko ročište dogovoreno je za kraj rujna u Los Angelesu.

Nadahnjuje i post slavne pjevačice koji je objavila prije nekoliko dana, a koji kaže: “Ponekad je self-care jednostavno samo to da ne radiš ništa.

 

Foto: Instagram