Brad Pitt zatražio razvod braka?

by | 27 lipnja, 2015
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Američki tabloidi na svojim naslovnicama donose vijest o razvodu Brada Pitta i Angeline Jolie nakon gotovo 10 godina veze i malo manje od godinu dana braka. InTouch piše da bi Brad mogao ponovno posjetiti svog odvjetnika za razvode s obzirom na to da je njegov brak s glumicom u krizi. Navodno su problemi počeli upravo s vjenčanjem, a posljednjih mjeseci odnos između njih dodatno se pogoršao.

15th Annual AFI Awards - Arrivals

Izvor koji je za tabloid progovorio tvrdi da će par svoj razvod objaviti do kraja ove godine. Razlog čekanja s objavom je promocija njihovog zajedničkog filma “By The Sea“, na čijem su setu i započeli bračni problemi. Osim toga, računaju i da bi mogli dobiti neke nagrade za film koji je ona režirala, a u njemu oboje glume. Nepoznati sugovornik tvrdi da je razvod inicirao Brad.

On je taj koji je tražio kraj. On je rekao Angelini da su gotovi. Nesretan je i želi izaći iz tog braka“, tvrdi izvor.

Navodno su svemu presudile Angelinine osobine koje je isprva najviše volio.

Tvrdi da ga je kontrolirala od prvog dana veze. Iako mu se na početku sviđalo to što je preuzela kontrolu, počeo joj je zamjerati moć koju ima nad njim“, tvrdi izvor.

Poznati par do kraja godine pojavljivat će se zajedno u javnosti.

To je Angelinin najemotivniji film dosad i puno joj znači. Preklinjala je Brada da ostane s njom dok film ne postane hit. On je nevoljko pristao“, zaključuje nepoznati izvor.

Izvor: Life Content
Foto: Guliver/Getty Images